Arhivă : Evenimentele săptămânii Înapoi

Emisiunea 'Arpeggio' îmbracă haine noi din 6 februarie

Publicat: joi, 2 Februarie 2017 , ora 23.11

Emisiunea Arpeggio la Radio România Muzical îmbracă din 6 februarie haine noi. Nu vor lipsi însă rubricile cu care v-ați obișnuit: de la ora 10.00, Interpretul zilei - o oră despre mari muzicieni români și internaționali de ieri și de azi, cu înregistrări selectate din discografia acestora. De la ora 11.00, scena lirică va fi adusă în prim plan prin rubrica Opera și vedetele ei, realizată în alternanță de Irina Cristina Vasilescu și Jeanine Costache.  

După un intermezzo instrumental, cameral sau orchestral, rubrica CD review, cu cele mai noi și interesante apariții discografice internaționale va fi difuzată la ora 11.30, fiind semnată de Gabriel Marica.

Iar ca noutate, ultima oră a emisiunii (în jurul orei 12.00) va include rubrica Înregistrări de colecție - cu versiuni de referință ale capodoperelor muzicii clasice. 

Totul, într-o succesiune care vă propune în fiecare zi genuri și stiluri diverse, pe gustul oricăruia dintre dumneavoastră, ascultătorii noștri fideli, dar și al celor care ne descoperă acum.

Monica Isăcescu și Andreea Chiselev, realizatoarele emisiunii, vă invită pe frecvențele 97.6 și 104.8 fm sau online pe site-ul nostru, de luni până vineri, începând cu ora 10.00.