Arhivă : Evenimentele săptămânii Înapoi

Orchestra de Cameră Radio - mereu surprinzătoare

Publicat: luni, 19 Decembrie 2016 , ora 11.55
Orchestra de Cameră Radio vine în ultimul concert al anului cu o propunere surprinzătoare sub bagheta dirijorului Radu Popa, miercuri, 21 decembrie 2016, ora 19.00, la Sala Radio. Programul va fi încadrat de G. Mahler: Adagietto din Simfonia nr. 5, o lucrare cunoscută mai degrabă în versiuni în care pe scenă se află o orchestră simfonică mare și încântătoarea Simfonie nr. 1 în do major, op. 21 de L. van Beethoven.

Momentul solistic al serii va fi oferit de Cosmin Rafael Bălean, care va interpreta alături de Orchestra de Cameră Radio Concertul pentru duduk și orchestră de H. Anassian.

Concertul poate fi ascultat în direct pe toate frecvențele Radio România Cultural și Radio România Muzical din țară și în streaming live pe internet pe www.radioromaniacultural.ro și www.romania-muzical.ro.

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librăriile Cărturești, Humanitas, în benzinăriile OMV și la casa de bilete a Sălii Radio. Pentru alte informații legate de Orchestrele și Corurile Radio vă rugăm să consultați site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.