Înapoi la: Emisiuni

Grădina de sunete

Grădina de sunete
Duminică, 21 Iulie 2024 , ora 10.00
Grădina de sunete
Sâmbătă, 20 Iulie 2024 , ora 10.00

Pășiți cu încredere în casa în care se cântă - spunea Platon - pentru că Muzica are puterea să facă mai ușoară comunicarea între oameni. Ar trebui să-i urmăm îndemnul de câte ori avem ocazia pentru că într-o lume din ce în ce mai stresată în care timpul se comprimă și bucuriile se împuținează în aceeași măsură, Muzica poate fi o salvare. Ea ne bucură sufletul și ni-l încarcă de frumos; răscolește amintiri, ne dă un strop de speranță, de visare, ajutându-ne să furăm destinului câteva clipe de fericire atât de prețioase.

"Grădina de sunete" este un spațiu în care puteți găsi acele momente pentru suflet. Ce poate fi mai înălțător decât muzica lui Bach... ce poate reda optimismul și speranța mai mult decât o pagină mozartiană... ce-ți poate răscoli sufletul mai mult decât o pagină romantică?

In "Grădina de sunete" vă puteți bucura de frumusețea unor pagini cunoscute și mai puțin cunoscute din literatura muzicală universală ale marilor creatori ai tuturor timpurilor și de interpretarea unor valoroși artiști.

Iată așadar câteva motive pentru a vă afla pe frecvențele Radio România Muzical în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 10.00 -12.00.

Realizatori Sorina Bobeico și Ioana Marghita.

În sezonul 2021-2022, vă invităm să contribuiți la realizarea acestor emisiuni. Așteptăm gândurile și poveștile dvs. de viață, până în fiecare zi de miercuri, ora 15.00, despre prima și/sau a doua lucrare din programul fiecărei emisiuni. Cele mai interesante comentarii vor fi preluate de realizatoarele noastre în cadrul emisiunilor. Puteți intra în  contact cu noi, completând formularul de mai jos.