Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Se lansează abonamentele și biletele la sala Radio, pentru primele 3 luni ale Noului An

Publicat: miercuri, 14 Decembrie 2022 , ora 10.34

Pe lista de dorințe pentru anul viitor vă propuneți să ascultați mai multă muzică de calitate? Sau vreți să dăruiți celor dragi un cadou deosebit de Crăciun, pentru a se bucura de concerte speciale? Cea mai bună idee poate fi un abonament sau bilete pentru cea de-a doua parte a stagiunii de la Sala Radio, cea mai mare sală de concerte simfonice din România!

Abonamentele pentru evenimentele muzicale din perioada ianuarie-martie 2023 vor fi disponibile începând de joi, 15 decembrie 2022. Biletele individuale vor fi puse în vânzare începând din data de 27 decembrie 2022. Casa de bilete a Sălii Radio va fi închisă în perioada 24.12.2022 - 02.01.2023, interval în care biletele vor fi disponibile doar ONLINE, pe iabilet.ro, și la partenerii lor de distribuție.

Pe 13 ianuarie 2023, primul eveniment al Noului An este dedicat Zilei Culturii Naționale și este un prilej de a-l asculta pe violonistul GABRIEL CROITORU interpretând Rapsodia română pentru vioară și orchestră de Emanuel Elenescu. Pe 18 ianuarie, cunoscutul violoncelist ANDREI IONIȚĂ va oferi publicului român dovada talentului său ieșit din comun. În cadrul aceluiași eveniment, alături de Orchestra de Cameră Radio, Andrei Ioniță va interpreta ca solist două lucrări: prima la pian (Mozart) și cea de-a doua la violoncel (Haydn), o performanță de o virtuozitate artistică rar întâlnită pe orice scenă a lumii.

Printre invitații speciali din țară și din străinătate pe care îi veți aplauda pe scena Sălii Radio se numără artiști care și-au construit o carieră extraordinară pe marile scene ale lumii: dirijorii FRÉDÉRIC CHASLIN, TOUFIC MAATOUK, CHRISTIAN BADEA, STEFAN GEIGER, CRISTIAN MANDEAL, RALF SOCHACZEWSKY, soprana VALENTINA NAFORNIȚĂ, pianiștii ALEXEI VOLODIN, CONSTANTIN SANDU și EVA GARET, flautistul ION BOGDAN ȘTEFĂNESCU, violonista IOANA CRISTINA GOICEA, violistul RĂZVAN POPOVICI ș.a. De asemenea, îi veți aplauda în lunile următoare la Sala Radio pe cunoscuții soliști ai Orchestrelor și Corurilor Radio România: violoniștii ALEXANDRU TOMESCU și GABRIEL CROITORU, violoncelistul RĂZVAN SUMA și pianistul HORIA MIHAIL.

Printre "hit-urile" simfonice pe care le veți asculta în perioada ianuarie-martie 2023 se numără Bach - Concertul Brandenburgic nr. 5 și Concertul pentru flaut, vioară și orchestră, Ceaikovski - Simfonia nr. 6 - Patetica și Concertul nr. 1 pentru pian și orchestră, Beethoven - Concertul nr. 5 pentru pian și orchestră - Imperialul, Prokofiev - selecțiuni din baletul Romeo și Julieta, Berlioz - Simfonia fantastică. Pe scena bucureșteană vă veți bucura și de o seară de coruri celebre din opere și de un concert-eveniment cu soliști ai Academiei Operei din Paris, interpretând Cosi fan tutte - Mozart (operă în concert). Veți asculta, de asemenea, și celebrul Concert nr. 2 pentru pian și orchestră semnat de Rahmaninov, cu prilejul aniversării ANULUI INTERNAȚIONAL RAHMANINOV, marcat la 150 de ani de la nașterea compozitorului.

Pe lângă evenimentele speciale prezentate de Orchestra Națională Radio și Orchestra de Cameră Radio, stagiunea de concerte oferită de Radio România readuce în fața publicului seri de folclor propuse de Orchestra de Muzică Populară Radio și evenimente speciale dedicate jazz-ului, susținute de Big Band-ul Radio, dirijat din această stagiune de Simona Strungaru. Corul Academic Radio și Corul de Copii Radio vor fi, de asemenea, aplaudate pe scena Sălii Radio.

În perioada 15-23 decembrie 2022 vor fi disponibile la vânzare abonamentele pentru primele 3 luni ale anului (ianuarie-martie 2023). Cele două formule de abonament vor cuprinde concertele Orchestrei Naționale Radio, respectiv pe cele ale Orchestrei de Cameră Radio. Pentru a vedea care sunt evenimentele din stagiune la care sunt valabile abonamentele, va rugăm să consultați secțiunea de program de pe site-ul www.orchestreradio.ro.

Biletele individuale pentru toate concertele Orchestrelor și Corurilor Radio vor deveni disponibile DUPĂ vânzarea abonamentelor, începând cu data de 27 decembrie 2022. Casa de bilete a Sălii Radio va fi închisă în perioada 24.12.2022 - 02.01.2023, interval în care biletele vor fi disponibile doar ONLINE, pe iabilet.ro, și la partenerii lor de distribuție.

Prețuri abonament pentru concertele ORCHESTREI NAȚIONALE RADIO:

- Abonamente de acces:

- categoria I - 624 lei

- categoria a II-a - 499 lei

- categoria a III-a - 374 lei

- Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenți)

- categoria I redus - 374 lei

- categoria a II-a redus - 299 lei

Prețuri abonament pentru concertele ORCHESTREI DE CAMERĂ RADIO:

- Abonamente de acces:

- categoria I - 288 lei

- categoria a II-a - 230 lei

- categoria a III-a - 173 lei

- Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenți)

- categoria I redus - 173 lei

- categoria a II-a redus - 138 lei

Pentru detalii puteți contacta casa de bilete telefonic: 021. 314.68.00.

Pentru programul casei de bilete, vă rugăm să consultați site-ul oficial www.orchestreradio.ro - secțiunea Bilete.

Biletele sunt disponibile și în sistem online pe iabilet.ro. Biletele sunt, de asemenea, disponibile și în magazinele Flanco, benzinăriile Rompetrol, Metrou Unirii 1, magazinele "Muzica", IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier, oriunde în țară.

Abonamentele cu preț redus se pot achiziționa numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie și a cărții de identitate.