Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Magical Spanish Night - Concert Extraordinar de Anul Nou 2020, ediția a VII-a

Publicat: marți, 15 Octombrie 2019 , ora 13.09

Fundația Calea Victoriei vă invită în 7 ianuarie, ora 19.00, la Sala Radio din București, să începeți anul 2020 alături de excepționalul dirijor Tiberiu Soare și Symphactory Orchestra, în ritmurile incandescente, senzuale și pline de energie ale muzicii de inspirație spaniolă.

Invitat special al Concertului Extraordinar de Anul Nou 2020 - eveniment de marcă ce deschide sezonul muzical bucureștean - este talentatul si fermecătorul bas-bariton Zoltan Nagy, artist cu o carieră internațională impresionantă.

Baritonul clujean Zoltan Nagy este, la 35 de ani, unul dintre cei mai apreciați artiști lirici români, la nivel mondial. Teatrul Bolshoi din Moscova, Opera din Hamburg, Teatro Massimo Palermo, Filarmonica din Singapore, Orchestra Națională a Taiwanului, Shaanxi Grand Theater XI'an din China, Opera Bilbao, Opera de Nice, Onassis Atena, Opera de stat din Budapesta sunt doar câteva dintre scenele cucerite de tânărul bariton. Vocea și maniera sa specială de interpretare au fost deseori remarcate de critica internațională de specialitate.

Publicul prezent la acest concert de gală va fi vrăjit de genialele compoziții ale lui Maurice Ravel, celebrul Boléro, Rimski-Korsakov, Emmanuel Chabrier, Manuel de Falla, Gerónimo Giménez, Carlos Gardel și alții.

Biletele la concert se pot cumpăra numai prin rețeaua Eventim: Aici Online sau în magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărturești și Humanitas, benzinăriile OMV.

Categorii de bilete: Categoria I - 150 ron, Categoria II - 125 ron, Categoria III - 95 ron

Concertul Extraordinar de Anul Nou - ediția 2020 este organizat cu sprijinul: Casei de avocatură Bondoc și Asociații SCA, Grand Hotel Continental și al Universității Naționale de Muzică din București.

Coproducător: Radio România Muzical
Parteneri media strategici: Radio România Cultural, RFI România
Parteneri media: Forbes România, Forbes Life, Cinemagia, Agerpres, 100delocuri.ro, Bookhub, Ziarul Metropolis, Decât o Revistă, Zile și Nopți.

---

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste 12 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 3000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în toți acești ani: Cercul Militar Național, Grand Hotel Continental, Universitatea Națională de Muzică din București, Banca Națională a României, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni.