Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Mircea Dinescu de 1 decembrie la Radio România Cultural

Publicat: miercuri, 27 Noiembrie 2013 , ora 14.43

La Radio România Cultural, Ziua Națională a României începe în vervă poetică.

Unul dintre cei mai îndrăgiți poeți contemporani, personalitate marcantă și spumoasă a lumii literare românești, Mircea Dinescu vine să bea cafeaua împreună cu ascultătorii Radio România Cultural la Espresso de weekend.

Despre lumea literară așa cum nu ați mai auzit demult, despre amiciții, discuții spumoase la un pahar de vin, întâmplări cu haz sau dramatice, întâlniri ce au marcat destine veți afla pe parcursul ediției speciale realizată de Dana Ivanov și Radu Croitoru pe 1 decembrie 2013 de la ora 7.20 la 10.00.

Dar pentru că momentul 1989 a fost unul decisiv pentru întreaga societate românească, așadar și pentru lumea literară, vorbim și despre lumea lui Dinescu de dinainte de Revoluție și aflăm care erau poveștile scriitorilor în Epoca de Aur, despre perioada de disidență a poetului dar și despre cum este România astăzi față de idealurile de acum 20 de ani.

La discuțiile cu Mircea Dinescu nu lipsesc aproape niciodată vinul și mâncărurile alese, fiecare având poezia lor pe care la Espresso de weekend o vom evoca, chiar dacă nu putem degusta.

Așadar o dimineață cu gust și har, de Ziua României, la Radio România Cultural!