Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Atleți români de frunte la 3Net Summer Camp

Publicat: marți, 13 August 2013 , ora 11.48

3Net Summer Camp lansează o nouă provocare pentru toți copiii aflați în taberele de pe plaja Luminița din stațiunea Eforie Nord.

În după amiaza zilei de vineri, 16 august, nu mai puțin de 16 campioni la săritura cu prăjina vor oferi, pentru prima oară pe o plajă din România, un antrenant spectacol de atletism. Pe o pistă de 40 de metri, montată special pentru acest eveniment, cei 16 atleți campioni vor realiza un concurs-spectacol de sărituri cu prăjina. Spre deliciul privitorilor, la final, săriturile demonstrative se vor încheia în apa mării!

Printre cei care îi vor încânta pe tinerii spectatori vor fi Bogdan Popa și Andrei Deliu (în imaginea atașată), campionul, respectiv vicecampionul național de seniori la săritura cu prăjina, Lavinia Scurtu, și ea campioană la seniori, precum și numeroși talentați juniori.

Invitate speciale vor fi fostele glorii ale atletismului, Paula Ivan, campioană olimpică și multiplă recordmenă mondială, precum și Liliana Năstase, multiplă recordmenă și campioană mondială la probe combinate.

Seara va continua în același spirit antrenant, de data aceasta prin concertul trupei "Micul Paris" și al solistei Brigitta.

Evenimentul, organizat de Radio România 3Net "Florian Pittiș", Federația Română de Atletism prin Fundația "Atletis", primăria Eforie și S.C. Vanimar, face parte din manifestările incluse în "Zilele Eforiei" și va fi transmis audio/video pe tabaradevara.radio3net.ro. Este așteptat, de asemenea, primarul orașului Eforie, domnul Ion Ovidiu Brăiloiu.

Așadar, dacă sunteți pe malul mării vineri după amiază, nu ratați acest spectacol inedit de pole vault la malul mării! Vă așteptăm!