Se întâmplă la Radio România Înapoi

Radio România Brașov FM - de 1 an la înălțime

Publicat: joi, 27 Februarie 2020 , ora 15.24

Pe 1 martie 2019, în inima țării, începea să vibreze cea mai tânără frecvență din rețeaua Societății Române de Radiodifuziune - 93,3 FM, Radio România Brașov FM.

După doar un an de activitate a ajuns în preferințele brașovenilor, profesioniștii de la poalele Tâmpei oferind în timp real cele mai noi și obiective informații. Jurnaliștii Radio România Brașov FM au fost prezenți permanent în mijlocul comunității, au prezentat poveștile brașovenilor și pe cele care au schimbat destine, promovând tânăra generație și autenticitatea românească. O sumedenie de invitați au trecut deja pragul studioului din Brașov. De un an, în premieră în Brașov, seară de seară, pe 93,3 FM se aude teatrul radiofonic. Radio România Brașov FM a fost partenerul media principal al celor mai mari evenimente culturale și artistice din Brașov - Cerbul de Aur sau Târgul Gaudeamus Radio România.

La ceas aniversar, pentru că în fiecare zi #dăruimradio, pe 28 februarie #dăruimmuzică celor care ne vor fi alături și împreună #dăruimsperanță pacienților de la Hospice Casa Speranței.

Radio România Brașov FM sărbătorește prima aniversare, în avans, printr-un concert extraordinar caritabil, organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov. Pianiștii Horia Mihail și Ioan Dragoș Dimitriu vor oferi un recital de pian la patru mâini, iar în premieră pentru Sala Patria pe scenă vor urca dirijorul Ionel Tudor și Big Band-ul Radio, împreună cu Berti Barbera, pentru un concert de blues de excepție.

Brașovenii și toți cei aflați în oraș sunt invitați vineri, 28 februarie, de la ora 19:00, la Sala Patria. Biletele sunt disponibile pe spectacolebrasov.ro și la casa de bilete a sălii, la prețul de 75 lei, iar toți banii încasați vor intra în conturile Hospice Casa Speranței Brașov.