Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Începe Stagiunea de primăvară Madrigal 2024, la Palatul Patriarhiei

Publicat: miercuri, 6 Martie 2024 , ora 0.00

Corul Național de Cameră "Madrigal - Marin Constantin" va susține în această perioadă o serie de trei concerte la Aula Magna "Teoctist Patriarhul" a Palatului Patriarhiei, ca parte a Stagiunii de Primăvară. Sunetul unic al ansamblului se va împleti cu elemente de artă dramatică, iluminat arhitectural și proiecții video, într-un concept gândit de Emil Pantelimon. Invitații speciali ai Corului Madrigal sunt binecunoscuții actori Emil Boroghină, Constantin Chiriac și Marian Râlea.

În acest context, miercuri, 6 martie, are loc primul eveniment din seria amintită. Intitulat "Shakespeare - sunet și cuvânt", concertul extraordinar este dedicat personalității artistice a lui William Shakespeare și aduce în atenția celor prezenți lucrări din repertoriul renascentist care se vor împleti cu sonete shakespeariene prezentate de Emil Boroghină.

Conducerea muzicală va fi asigurată de Anna Ungureanu. Ora de începere este 19:00.

Următorul eveniment din cadrul Stagiunii de primăvară derulată de Corul Național de Cameră "Madrigal - Marin Constantin" va avea loc în data de 11 aprilie si va fi dedicat sărbătorilor pascale.

Ioana Țintea