Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Trei evenimente la Opera Comică pentru Copii

Publicat: sâmbătă, 10 Februarie 2024 , ora 0.00

Astăzi, 10 februarie, Opera Comică pentru Copii propune publicului său trei evenimente ce se vor desfășura în cele trei săli ale instituției.

Astfel, ziua începe de la ora 10:00, la Sala "Mozart", acolo unde copiii cu vârste de peste 7 ani sunt invitați să urmărească "Directorul de Teatru", comedie muzicală pe muzica lui Wolfgang Amadeus Mozart, în regia lui Cristian Mihăilescu.

Tot de la ora 10:00, dar la Sala "UnderGrant" a instituției, cei mici vor putea să se bucure noile aventuri ale personajului principal din spectacolul "Bubu la Zoo", în cele șase reprezentații programate.

Iar, de la ora 11:00 pe scena Sălii mari a instituției bucureștene artiștii Operei Comice pentru Copii vor evolua în spectacolul "Prinț și cerșetor", pe muzică de Laurențiu Profeta și cu un libret de Ionel Hristea și Oleg Danovski după binecunoscutul roman al lui Mark Twain. Regia și coregrafia baletului sunt realizate de Cătălin Caracaș, iar scenografia este semnată de Adriana Urmuzescu. A doua reprezentație a baletului "Prinț și cerșetor" va avea loc de la ora 17:00, pe aceeași scenă.

Ioana Țintea