Arhivă : Știri muzicale din Bucuresti Înapoi

Conferință de presă dedicată Festivalului Internațional "George Enescu"

Publicat: marți, 9 Martie 2021 , ora 10.38
Începând cu ora 13:00 are loc astăzi, 9 martie, conferința de presă online dedicată Festivalului Internațional "George Enescu", în cadrul căreia vor fi discutate planurile și perspectivele pe care le are ediția din acest an a celui mai important festival de muzică clasică din România. Participă Bogdan Gheorghiu, Ministrul Culturii, Sergiu Nistor, consilierul prezidențial pe probleme de cultură, Col. Dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul Campaniri naționale de vaccinare, Mihai Constantinescu, directorul executiv al Festivalului Internațional "George Enescu", Claudiu Pooa, managing director Eventim și Vladimir Jurowski, directorul artistic al Festivalului, într-o intervenție înregistrată. Moderator: Oana Marinescu, directorul de comunicare al Festivalului și Concursului "George Enescu".
Conferința de presă poate fi urmărită pe site-ul oficial festivalenescu.ro dar și pe pagina de facebook a postului Radio România Muzical.
Cu o sinteză a acestei conferințe de presă o puteți urmări de la ora 17.30, în cadrul emisiunii Perpetuum mobile pe Irina Cristina Vasilescu.
Ioana Marghita