Arhivă : Actualitatea internațională Înapoi

Spectacolele Operei din Paris disponibile online

Publicat: marți, 17 Martie 2020 , ora 12.15
În partenariat cu site-ul Culturebox, Opera din Paris oferă începând de astăzi, de la ora 19.30, ora Parisului, gratuit, mai multe spectacole din arhiva instituției, fiecare dintre ele fiind disponibil timp de șase zile. La finalul acestei perioade, spectacolul va fi înlocuit de altul. Inițiativa, care va dura până în luna mai, începe astăzi cu opera "Manon" de Jules Massenet, în regia lui Vincent Huguet, spectacol care ar fi trebuit să fie prezentat pe scena Operei Bastille până în data de 10 aprilie și care a fost anulat după ultimele măsuri impuse de Guvernul francez. "Vrem să păstrăm acestă legătură cu publicul, în ciuda vremurilor complicate", a explicat Martin Coulon, responsabilul cu presa al Operei.

Opera din Paris mai oferă, de asemenea, acces gratuit la vizionarea baletului "Giselle" și a operei "Indiile galante" pe site-ul său și pe Arte Concert.

Tot de astăzi și până în 3 mai poate fi urmărit și ciclul de simfonii de Piotr Ilici Ceaikovski realizat de Orchestra Operei din Paris cu Philippe Jordan la conducere.