Arhivă : Actualitatea internațională Înapoi

Festivalul 'SoNoRo' continuă la Arezzo, în Italia

Publicat: vineri, 23 Iunie 2017 , ora 0.00
Astăzi, 23 iunie 2017, are loc un nou recital din cadrul celei de-a VII-a ediții a Festivalului de Muzică de Cameră "SoNoRo" de la Arezzo, Italia, eveniment început în 21 iunie. După o serie de concerte desfășurate la București, Sibiu, Linz și Eindhoven și un amplu turneu "SoNoRo Conac" în România, festivalul se reîntoarce în orașul lui Piero della Francesca pentru o întâlnire deja de tradiție cu publicul italian.
Din grupul de artiști care concertează anul acesta, la Arezzo, fac parte pianista Diana Ketler, co-director artistic al Festivalului SoNoRo, violonistul Daniel Rowland, violonista de origine japoneză Akasaka Tomoko, violoncelistul Jan-Erik Gustafsson, violonista Anna-Liisa Bezrodny, pianista Alexandra Văduva și violistul Răzvan Popovici.
Festivalul este organizat cu sprijinul Institului Cultural Român și cuprinde cinci concerte în care sunt interpretate, între altele, lucrări de Wolfgang Amadeus Mozart, Carl Maria von Weber, Rodion Șcedrin, Frank Bridge, Zoltan Kodaly, Serghei Rahmaninov și George Enescu.
Concertul de astăzi, 23 iunie 2017, are loc la Villa Maggi - Walk of Fame.
Larisa Clempus