Arhivă : Actualitatea internațională Înapoi

AUDIO. Opera News - 28 februarie 2017

Publicat: marți, 28 Februarie 2017 , ora 14.20

Sumarul rubricii "Opera News", difuzată marțea, în jurul orei 18.15, în cadrul emisiunii "Perpetuum mobile". Realizator Luminița Arvunescu

  • Jonas Kaufmann repetă de zor la Opera de Stat din Munchen, rolul titular dintr-o nouă producție a operei "Andrea Chenier" de Umberto Giordano. Regizor: Philipp Stolzl. Dirijor: Omer Meir Wellber. Maddalena de Coigny: Anja Harteros. Spectacolul de premieră: duminică, 12 martie.

  • Dmitri Hvorostovski a decis - la sfatul medicilor - să renunțe la cele 3 recitaluri pe care ar fi trebuit să le susțină în această perioadă la Kaliningrad, Minsk și Viena. Fanii sunt îngrijorați de starea sănătății lui.

  • Ovații fără sfârșit aseară, la finalul Concertului cuplului Anna Netrebko - Yusif Eyvayov ( foto ) de la Filarmonica din Paris.

  • 2 soprane formate la Școala noastră de canto revin în această săptămână pe scena Operei de Stat vieneze: Anita Hartig - pentru 6 spectacole cu rolul Liu din opera "Turandot" de Puccini și Valentina Naforniță - pentru 3 spectacole cu rolul Zerlina din opera "Don Giovanni" de Mozart.