Arhivă : Actualitatea internațională Înapoi

Noi informații despre prăbușirea avionului ce transporta Corul Armatei Ruse

Publicat: marți, 27 Decembrie 2016 , ora 8.25
Scafandrii au găsit în noaptea de luni spre marți una dintre cutiile negre ale avionului rusesc Tupolev-154 prăbușit duminică în Marea Neagră, a spus o sursă citată de agenția TASS. Cutia neagră va fi dusă la Moscova pentru expertiză, a adăugat aceasta, citată de hotnews.

Totodată au fost găsite încă trei cadavre ale pasagerilor, astfel că până acum au fost recuperate cel puțin 12 trupuri neînsuflețite, scrie Ria Novosti citând o sursă din ancheta.

"Una dintre teoriile-cheie în acest moment pentru prăbusirea avionului este că obiectele străine au pătruns la motor", a declarat sursa, adăugând că alte cauze posibile, cum ar fi erori de pilotaj și defecțiuni tehnice sunt investigate.
Avionul rus Tu-154 al Ministerul Apărării s-a prăbușit duminică în Marea Neagra după decolare de pe aeroportul Soci, în accident pierzându-și viața toate cele 92 de persoane de la bord. Aparatul era în drum spre Latakia, Siria, și transporta 64 de membri ai faimosului Cor al armatei, voluntari si jurnalisti care urmau să petreacă sărbătorile cu soldații ruși din Siria.