Arhivă : Actualitatea internațională Înapoi

Mariza revine la București

Publicat: joi, 5 Martie 2015 , ora 16.51

Cântăreața portugheză de fado Mariza revine la București în martie, pentru un concert care cu siguranță va suscita mult interes - și care va avea loc în data de 24, pe scena Sălii Palatului, ora 20:00. Un fenomen recunoscut de publicul și criticii de pretutindeni, cu nominalizări la Grammy, Mariza a vândut până acum mai mult de un milion de albume în intreaga lume și a ajus deja în etapa de a-și lansa un disc "Best Of", în luna aprilie.

Una dintre vocile cele mai apreciate și respectate ale fadoul portughez, dacă nu cea dintâi, Mariza are deja un program plin pentru 2015, cu concerte în Portugalia și Marea Britanie înainte de cel din România, de unde se îndreaptă către Gdansk. Artista se laudă cu mai mult de 30 de discuri de platină si este una dintre vedetele cele mai apreciate ale circuitului mondial de world music. Este prima cantăreață de fado invitată de David Letterman în emisiunea sa Late Show.

Și pentru că suntem la capitolul world music, în 29 august 2015 revine în România și Goran Bregovic, împreună cu prietenii săi din Weding and Funeral Orchestra. Se va întâmpla la Arenele Romane, ca parte a festivalului "Baro Foro."

Ștefan Costache