Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Fantezie pentru vioară și pian: recital Ravel/Sarasate/Gershwin cu Antal Zalai și Adam Heron

Publicat: marți, 20 Februarie 2024 , ora 16.37


Publicul iubitor de muzică clasică este așteptat miercuri - 21 februarie 2024, ora 19:00 - la recitalul de virtuozitate "Fantezie pentru vioară și pian", susținut de violonistul Antal Zalai și pianistul Adam Heron. În programul serii se vor regăsi lucrări remarcabile din creația compozitorilor Pablo de Sarasate, Maurice Ravel, George Gershwin.

Antal Zalai, un violonist de excepție, descris de Igor Oistrach ca având "o tehnică perfectă, un sunet strălucitor și amplu, o muzicalitate curată și matură", promite să ofere o experiență muzicală deosebită. Cu o carieră impresionantă, Antal Zalai a susținut concerte în peste 40 de țări, colaborând cu orchestre de prestigiu și câștigând recunoaștere internațională pentru virtuozitatea sa.

Adam Heron, pianistul aclamat pentru verva și spiritul spectacolelor sale, aduce o notă de inovație și pasiune în interpretarea clasică. Câștigător al premiului Harriet Cohen Bach în 2020, Heron este recunoscut pentru arta sa unică și comunicarea extraordinară cu publicul.

Recitalul se va desfășura la sala de concerte a Filarmonicii Oltenia iar biletele sunt disponibile la agenția din Calea Unirii 16 și online:

https://www.entertix.ro/evenimente/20813/recital-vioara-pian-21-februarie-2024-filarmonica-oltenia-craiova.html

Program agenție: luni-vineri, orele 10:00-18:00

Mai multe informații, la numărul de telefon 0251 414 698

Prețuri bilete: 40 lei; 15 lei (elevi, studenți, seniori)