Arhivă : Agenda de concert Înapoi

SOUNDTRACK OF LOVE - Concert de muzică de film cu MH Orchestra, tenorul Ștefan von Korch și dansatorii TangoPasion pe 5 martie la Sala Dalles

Publicat: miercuri, 7 Februarie 2024 , ora 10.58
În luna dedicată femeii, martie, MH Orchestra împreună cu tenorul Ștefan von Korch și dansatorii TangoPasion, invită publicul la un spectacol de neuitat, parte a seriei "Musical Extravaganza."

Evenimentul, SOUNDTRACK OF LOVE, este centrat în jurul unor pasaje muzicale din coloane sonore iconice, dar aduce în prim plan și secvențe celebre de muzică clasică, într-o frumoasă îmbinare de interpretări instrumentale, dansuri spectaculoase și momente vocale solistice. Spectacolul va avea loc pe 5 Martie, la Sala Dalles, de la ora 19.00.

SOUNDTRACK OF LOVE sărbătorește iubirea și romantismul prin muzica ce a devenit etalon pentru aceste sentimente în întreaga lume. Printre piesele ce vor răsuna în această seară magică se numără "Parla più piano" care a cucerit milioane de inimi în filmul "Nașul," melodia senzuală "Por Una Cabeza," și sentimentala "Che vuole questa musica stasera," din filmul "Parfum de femeie," dar și "That's Amore" din repertoriul lui Dean Martin, un cântec ce evocă dragostea în cea mai pură formă a ei.

Orchestra de salon MH Orchestra, singura orchestră de salon din România, împreună cu tenorul Ștefan von Korch și dansatorii TangoPasion promit o seară în care muzica va vorbi despre iubire în toate formele și expresiile sale.

O oportunitate specială este oferită pasionaților care își doresc și o întâlnire față în față cu artiștii pe care îi admiră. Aceștia au la dispoziție un număr limitat de bilete VIP ce includ participarea la o sesiune de autografe și un print suvenir cadou.

Biletele pentru concertul SOUNDTRACK OF LOVE se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și internațional prin www.kooltix.com și în format fizic în magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Concertul SOUNDTRACK OF LOVE face parte din seria Musical Extravaganza, ce oferă experiențe revigorante și inedite iubitorilor de muzică cultă. Concertele deja confirmate ca parte a seriei sunt:

SOUDTRACK OF LOVE - Muzică de film cu MH Orchestra, tenorul Ștefan von Korch și dansatorii Tango Passion pe 5 martie la Sala Dalles

O SOLE MIO - Concert extraordinar de arii, canzonette și zarzuele cu tenorul ȘTEFAN von KORCH și baritonul ADRIAN MĂRCAN pe 29 martie la Sala Dalles

AH, MES AMIS! - Concert de arii celebre cu tenorul ȘTEFAN von KORCHși baritonul LUCIAN PETREAN pe 19 aprilie la Sala Dalles

### Despre Protagoniști:

**Ștefan von Korch (Tenor)**

Cu o carieră în ascensiune, pe plan intern și internațională, Stefan von Korch este aclamat pentru acutele remarcabile, ce îi permit inclusiv abordarea rolului Arturo Talbot, din opera "I Puritani" de Vicenzo Bellini, cea mai înaltă partitură scrisă pentru voce masculină.

La nivel național, tenorul Ștefan von Korch a performat recent la Opera din Iași, în spumosul rol Camille de Jolidon, din Văduva veselă 2.0 regizată de Andrei Șerban, rol în care a fost aplaudat și în capitală, în cadrul Bucharest Opera Festival 2023. Iar pe 14 februarie 2024 va da viață personajului Camille de Rosillon în montarea "Văduvei vesele" puse în scenă de Opera Română din Timișoara.

În decursul anului 2023 tenorul a făcut să vibreze inimile spectatorilor cu interpretări magistrale ale partiturii specifice vocii sale din Carmina Burana, pentru care este considerat un etalon și a fost singurul solist român într-un turneu de 27 de orașe în China. Alte repere din cariera sa includ roluri de marcă în opere și operete prezentate pe cele mai mari scene din România: "Bărbierul din Sevilla", "Elixirul dragostei" și "Falstaff" (Opera Națională București), "Rigoletto," "Văduva veselă" și "Văduva veselă 2.0" (Opera Națională din Iași), "I Puritani" (premieră națională) "Rigoletto" și "Bărbierul din Sevilla" (Opera Română Cluj-Napoca) și altele.

** MH Orchestra** (www.mh-orchestra.com)

MH Orchestra este unica din România ce cultivă și popularizează tradiția germană a orchestrei de salon, și vine în întâmpinarea melomanilor cu un repertoriu variat și atractiv și cu ochestrații inovatoare. Aranjamentele orchestrale sunt concepute cu respectarea etalonulului muzicii de salon practicat între 1880 și 1950 și transpun în acorduri fin noblețea, eleganța și efervescența romantică a periodei.

** TangoPasion**

Școala și comunitatea TangoPasion este fondată de Dragoș Samoil, profesor de dans, performer și coregraf, promotor al dansului și 𝐀𝐧𝐭𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐧𝐨𝐫 𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥, 𝐜𝐨𝐨𝐫𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐍𝐨𝐚𝐩𝐭𝐞𝐚 𝐃𝐚𝐧𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟑 (cel mai mare eveniment de dans urban din Romania).

Cu o istorie de +11 ani și +1000 de elevi instruiți Tangopasion este un spatiu de socializare si dezvoltare personala prin dans cu peste 100 de elevi activi.

### Despre MUSICAL EXTRAVAGANZA

Concertul SOUNDTRACK OF LOVE face parte din seria de evenimente MUSICAL EXTRAVAGANZA by Allegro Productions & Agency. Concertele au menirea de a oferi publicului bucuria întâlnirii cu nume reprezentative ale scenei lirice, într-un cadru mai restrâns, ce oferă o perspectivă diferită asupra actului artistic față de cea de pe impozanta scenă a operei. Spectatorii sunt invitați să își admire soliștii preferați într-o atmosferă selectă, completată de un acompaniament de cameră, ce pune în valoare interpreții într-o lumină caldă și personală.

Această serie de evenimente reprezintă o oportunitate unică pentru iubitorii de muzică să se bucure de interpretări ale unor lucrări clasice, într-un mediu care îmbină rafinamentul artistic cu proximitatea cu publicul, sau de lucrări moderne în interpretare clasică. Astfel, spectatorii vor putea experimenta vibrațiile și emoțiile muzicii clasice într-un mod personal și profund. Fiecare concert din seria "Musical Extravaganza" va fi susținut de artiști de prestigiu, pentru o experiență afectivă și auditivă de excepție.

Evenimentele sunt găzduite la Sala Dalles, alegere deloc întâmplătoare. Protagoniștii Musical Extrvaganza invită publicul într-un spațiu cu tradiție și istorie în peisajul cultural și urcă pe scena pe care, de-a lungul vremii, au concertat mari muzicieni precum George Enescu (26 concerte), Dinu Lipatti, Mihai Jora, Ionel Perlea, Ion Voicu sau Virginia Zeani.

Pentru a fi la curent cu evenimentele următoare din seria Musical Extravaganza vă invităm pe pagina Allegro Productions& Agency.