Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Concerte de sărbători

Publicat: vineri, 24 Noiembrie 2023 , ora 12.33
În perioada lunii decembrie, comunitatea Bisericii Negre organizează concerte dedicate pregătirii spirituale pentru Nașterea Domnului și pentru Noul An, invitând toți iubitorii de muzică să participe la aceste evenimente culturale și religioase.

Concertul de Crăciun are loc la Biserica Romano-Catolică Sf. Petru și Pavel situată pe strada Mureșenilor, duminică, 10 decembrie, de la ora 20.00. Repertoriul constă în piese compuse de Bach, Brahms, Distler, Sartorius și Reger, care vor fi interpretate de Corul Bach al Bisericii Negre alături de ansamblul Capella Coronensis, dirijat de Steffen Schlandt. Biletele pentru acest concert pot fi achiziționate începând cu 24 noiembrie, costul unui bilet fiind 50 de lei.

Un alt eveniment mult așteptat este Concertul la cumpăna dintre ani, din 31 decembrie, ora 12.00 după-amiaza. Ajuns acum la cea de-a XXIV-a ediție, concertul de muzică de orgă și meditație îndeamnă publicul să reflecteze la anul ce a trecut și să privească cu speranță către noul an. Cuvintele preotului, alături de muzica de orgă, călăuzesc spectatorii către un moment de cugetare și liniște sufletească. Concertul la cumpăna dintre ani are loc în Biserica Neagră, fără întrerupere din anul 1999. Biletele vor fi puse în vânzare din 16 decembrie, costul unui bilet fiind 25 de lei.

Biletele pentru ambele concerte pot fi achiziționate online de pe booktes.com sau de la magazinul de cadouri, INSPIRATIO, situat la Curtea Johannes Honterus, Nr. 8.