Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Se lansează abonamentele și biletele la Sala Radio, pentru ultimele 3 luni de stagiune (aprilie-iunie 2023)

Publicat: luni, 6 Martie 2023 , ora 10.56

Primăvara aceasta vă propuneți să vă bucurați mai des de concerte frumoase? Vă doriți de mult timp să ascultați live celebrul Bolero al lui Ravel sau Așa grăit-a Zarathustra, poemul lui Richard Strauss pe care l-ați auzit în emblematica peliculă cinematografică Odiseea Spațială 2001 (Stanley Kubrick)? Vreți să îl reascultați pe Alexandru Tomescu sau pe tânăra violonistă Maria Marica - laureată a premiului I la Concursul Internațional "George Enescu" în 2022? Pentru toate acestea și multe alte surprize, cea mai bună idee este un abonament sau bilete pentru ultima parte a stagiunii de la Sala Radio, cea mai mare sală de concerte simfonice din România!

Abonamentele pentru evenimentele muzicale din perioada aprilie-iunie 2023 vor fi disponibile în perioada 7-14 martie 2023. Biletele individuale vor fi puse în vânzare începând din data de miercuri, 15 martie 2023.

Printre invitații speciali din țară și din străinătate pe care îi veți aplauda pe scena Sălii Radio se numără artiști premiați, care și-au construit o carieră extraordinară pe marile scene ale lumii: dirijorii RUMON GAMBA, DAVID MOLARD SORIANO, ANTONIO MÉNDEZ, NAOTO OTOMO, CHRISTOPH KÖNIG, SASCHA GOETZEL, pianiștii LUIZA BORAC, DANA CIOCÂRLIE, CADMIEL BOȚAC, DANIEL CIOBANU, violonista MARIA MARICA, violoncelistul CORNELIUS ZIRBO ș.a. Ultimele luni ale stagiunii vor prilejui și întâlnirea cu voci importante ale scenei lirice, precum CELLIA COSTEA - soprană, RAMONA ZAHARIA - mezzosoprană, MARIUS VLAD BUDOIU - tenor, GELU DOBREA - bas sau ROXANA CONSTANTINESCU - alto.

Printre "hit-urile" simfonice pe care le veți asculta în perioada aprilie-iunie 2023 se numără Beethoven - Triplu concert în Do major pentru vioară, violoncel, pian și orchestră, Grieg - Concertul în la minor pentru pian și orchestră, Ravel - Bolero, Recviemul lui Verdi, Rimski-Korsakov - Suita simfonică Șeherazada, Lalo - Simfonia spaniolă, R. Strauss - Așa grăit-a Zarathustra etc. Veți asculta, de asemenea, creații semnate de Rachmaninov, cu prilejul aniversării ANULUI INTERNAȚIONAL RACHMANINOV, marcat la 150 de ani de la nașterea compozitorului.

Pe lângă evenimentele speciale prezentate de Orchestra Națională Radio și Orchestra de Cameră Radio, stagiunea de concerte oferită de Radio România readuce în fața publicului seri de folclor propuse de Orchestra de Muzică Populară Radio și evenimente speciale dedicate jazz-ului, swing-ului, blues-ului etc., susținute de Big Band-ul Radio. Corul Academic Radio și Corul de Copii Radio vor fi, de asemenea, aplaudate pe scena Sălii Radio.

În perioada 7-14 martie 2023 vor fi disponibile la vânzare abonamentele pentru ultimele 3 luni ale stagiunii curente (aprilie-iunie 2023). Cele două formule de abonament vor cuprinde concertele Orchestrei Naționale Radio, respectiv pe cele ale Orchestrei de Cameră Radio. Pentru a vedea care sunt evenimentele din stagiune la care sunt valabile abonamentele, va rugăm să consultați secțiunea "Program concerte" de pe site-ul www.orchestreradio.ro.

Biletele individuale pentru toate concertele Orchestrelor și Corurilor Radio vor deveni disponibile DUPĂ vânzarea abonamentelor, începând cu data de miercuri, 15 martie 2023.

Prețuri abonament pentru concertele ORCHESTREI NAȚIONALE RADIO:

- Abonamente de acces:

- categoria I - 516 lei
- categoria a II-a - 413 lei
- categoria a III-a - 310 lei

- Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenți)

- categoria I redus - 310 lei
- categoria a II-a redus - 248 lei

Prețuri abonament pentru concertele ORCHESTREI DE CAMERĂ RADIO:

- Abonamente de acces:

- categoria I - 288 lei
- categoria a II-a - 230 lei
- categoria a III-a - 173 lei

- Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenți)

- categoria I redus - 173 lei
- categoria a II-a redus - 138 lei

Pentru detalii puteți contacta casa de bilete telefonic: 021. 314.68.00.

Pentru programul casei de bilete, vă rugăm să consultați site-ul oficial www.orchestreradio.ro - secțiunea Bilete.

Biletele sunt disponibile și în sistem online pe iabilet.ro. Biletele sunt, de asemenea, disponibile și în magazinele Flanco, benzinăriile Rompetrol, Metrou Unirii 1, magazinele "Muzica", IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier, oriunde în țară.

Abonamentele cu preț redus se pot achiziționa numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie și a cărții de identitate.