Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Memorii sonore - turneul ansamblului Musica Viva ajunge la Sibiu

Publicat: luni, 3 Octombrie 2022 , ora 12.34

Turneul Ansamblului Musica Viva se apropie de final cu concertele de la Sibiu (6 octombrie - Filarmonica de Stat), Câmpina (15 octombrie), Ploiești (18 octombrie) și București (25 octombrie).

Spectacolul de sunet și imagine aduce în atenția publicului partituri uitate sau foarte noi din peisajul muzicii românești, lucrări de o inestimabilă valoare pe care Ansamblul Musica Viva le va face să înflorească în urechea și ochii ascultătorilor. Programul se adresează tuturor amatorilor de frumos, fie ei melomani sau nu, datorită asocierii lui cu melodii deja cunoscute din tezaurul muzical românesc și universal sau cu zona spectaculoasă a vizualului. De asemenea, Andreea Butnaru își va folosi talentul de povestitor pentru a introduce publicul în atmosfera timpurilor trecute.

Artiștii ansamblului sunt pianista Andreea Butnaru, violonistul Adrian Florescu, violoncelistul Florin Mitrea și îl au ca invitat pe regizorul de imagine Andrei Nicolescu.

Programul va porni pe firul unei povești despre România, istoria ei muzicală și prezentul ei în Europa cu sonorități de Ludwig van Beethoven, Stan Golestan, Nicolae Buicliu, George Enescu și Alin Chelărescu.

Biletele pentru concertul de la Filarmonica de Stat Sibiu sunt disponibile la casieria Filarmonicii de Stat Sibiu și online pe www.iabilet.ro, la prețul de 30 lei (50% reducere pentru elevi, studenți, pensionari).

Urmăriți-ne pe:facebook.com/FilarmonicaSibiu | youtube.com/FilarmonicadeStatSibiu | instagram.com/filarmonicasibiu | https://filarmonicasibiu.app.link/asCULTa | tiktok.com/@FilarmonicaDeStatSibiu