Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Festivalul Musica Barcensis - Ediția a XIII-a: continuă în fiecare weekend, în luna august

Publicat: miercuri, 3 August 2022 , ora 10.21

Un duo electric, classic rock sounds, lumi vechi și artiști internaționali.
Festivalul Musica Barcensis - Ediția a XIII-a: continuă în fiecare weekend, în luna august.

Peste 1300 de spectatori și 70 de artiști au participat la cele șase evenimente care au avut loc în luna iulie, în cadrul Festivalului Musica Barcensis, ediția 2022.

Agenda de festival propune, în duminicile lunii august, întâlniri muzicale cu artiști locali, naționali sau internaționali, în cetăți și biserici evanghelice fortificate ale Țării Bârsei: Ghimbav, Feldioara, Hărman și Vulcan. Vor fi două concerte în exterior și două la interior, menite să surprindă melomanii, ca o celebrare a bucuriei de a fi împreună, în acordurile muzicii.

Publicul este invitat să asculte un duet de harpă și violoncel electrice, un dialog muzical de cor și orchestră, un concert percutant de vibrafon, marimba și flaut, precum și un cvartet de coarde de renume internațional.

Vă prezentăm programul lunii august:
07 august 2022, ora 17.00, un duet electric - Duo Cell'Arpa. Din Renaștere în Contemporaneitate în Biserica Fortificată din Ghimbav.
14 august 2022, ora 18.00, un concert de cor și orchestră - Bachchor & Capella Coronensis (dirijor Steffen Schlandt). Cruciați, viziuni divine și lumi vechi în Biserica Evanghelică din Feldioara.
21 august 2022, ora 17.00, un concert de marimbă, vibrafon & flaut - PERCUSSIONescu & Matei Ioachimescu. Led Zeppelin, Cobain, Metallica & Co. în curtea Cetății din Hărman.
28 august 2022, ora 17.00, un cvartet de top - Zagreb String Quartet din Croația, în Biserica Fortificată din Vulcan.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, cu respectarea normelor în vigoare.

Proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov

Organizatori: Fundația Forum ARTE, Biserica C.A. din România - Parohia Brașov, Bisericile evanghelice C.A. din: Cristian, Măieruș, Sânpetru, Codlea, Prejmer, Ghimbav, Feldioara, Hărman, Vulcan

Parteneri: Consiliul Județean Brașov, Primăria Comunei Feldioara, Primăria Municipiului Codlea, Primăria Orașului Ghimbav

Sponsori: NBHX Rolem, Pop94


Parteneri media: Radio România Muzical, RTT, Monitorul Expres, Zile și Nopți, NewsBV, BizBrasov, Brassaï Magyar Adás, Karpatenrundschau

Mai multe informații despre concerte și artiști se găsesc pe site-ul și pe pagina Facebook Forum ARTE:

https://www.forumarte.ro/musica-barcensis-2022/

https://www.facebook.com/fundatiaforumarte