Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Târgu-Jiu Magic Fest în Parcul Coloanei fără sfârșit - 10-12 iunie 2022

Publicat: luni, 6 Iunie 2022 , ora 16.08

Târgu-Jiu Magic Fest - festival de pop, jazz, blues și crossover - aduce în premieră între 10 și 12 iunie 2022, ora 20.30, în Parcul Coloanei fără sfârșit, trei voci feminine remarcabile ale muzicii românești, Nadia Trohin - 10 iunie, Paula Seling - 11 iunie, Monica Anghel - 12 iunie, care vor evolua acompaniate în fiecare seară pe scenă de Big Band-ul Radio, dirijor Ionel Tudor. Intrarea este liberă

Generosul și spectaculosul filon muzical dat de combinația dintre pop, jazz, blues și crossover va fi reprezentat de unele dintre cele mai talentate și cunoscute cântărețe ale momentului din România. Pentru a convinge publicul românesc că avem șansa de a fi contemporani cu cea mai numeroasă și talentată generație de vocaliste ale acestor stiluri muzicale, Festivalul Târgu Jiu Magic Fest - seri de pop, jazz, blues și crossover invită a ales pentru prima sa ediție voci deja consacrate din diverse generații, precum Nadia Trohin, Paula Seling, și Monica Anghel, acompaniate în fiecare seară de Big Band-ul Radio dirijat de Ionel Tudor. Prezentatorul celor trei seri va fi Cristian Marica.

Festivalul Târgu Jiu Magic Fest - seri de pop, jazz, blues și crossover propune, așadar, o întâlnire spectaculoasă cu frumusețea, delicatețea, dar și forța și seducătoarea fascinație a muzicii de calitate având în centru VOCEA FEMININĂ.

De anul trecut, mari evenimente muzicale naționale s-au oprit pentru o seară la Târgu Jiu, din iunie până în septembrie, aducând public și muzicieni alături, pentru a trăi pe viu emoția artistică, vegheați de Coloana Infinitului a lui Constantin Brâncuși.

Seria acestor evenimente a reprezentat un pas important în inițiativa autorităților locale de a introduce municipiul Târgu Jiu pe harta culturală națională, aducând evenimente artistice semnificative în cadrul simbolic al trilogiei ansamblului monumental creat de Constantin Brâncuși, compus din Coloana Infinitului , Poarta sărutului și Masa tăcerii, mai exact în Parcul Coloanei fără Sfârșit.

Organizatorii evenimentului, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu s-au adresat prin aceste evenimente numărului mare de iubitori de frumos din oraș, care au avut astfel posibilitatea de a participa la reale evenimente prin intermediul acestor proiecte și fac o promisiune publicului că acest tip de evenimente vor continua.

Târgu Jiu Magic Fest - un festival în premieră în Parcul Coloanei fără sfârșit.

Program :

10 iunie 2022, ora 20.30

11 iunie 2022, ora 20.30

12 iunie 2022, ora 20.30