Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Vezi online Spărgătorul de nuci (Royal Opera House)

Publicat: marți, 22 Decembrie 2020 , ora 15.21


Platforma de streaming online Happy Cinema vă oferă posibilitatea să urmăriți online spectacolul Spărgătorul de nuci (Royal Opera House) accesând https://play.happycinema.ro/.

În Ajunul Crăciunului, Clara primește drept cadou o marioneta fermecată a unui Spărgător de nuci. Când orologiul bate miezul nopții, ea coboară la etajul de jos și se pomenește împreună cu Spărgătorul de nuci într-o aventură magică.

Magicianul Drosselmeyer transformă salonul într-un câmp de bătălie între oastea șoarecilor și cea a soldaților de jucărie. În timpul bătăliei, Clara salvează viața Spărgătorului de Nuci - rupând astfel vraja magică care l-a transformat dintr-un băiat în jucărie, iar regele șoarecelui este învins. În toiul sărbătorii, Drosselmeyer îi duce pe Clara și Spărgătorul de nuci în Regatul dulciurilor, unde o întâlnesc pe Zâna Prună de Zahăr și participă la un minunat bal. În următoarea dimineață, aventurile Clarei par să fi fost mai mult decât un simplu vis.


Coregrafia: Peter Wright
Muzica: Piotr Ilici Ceaikovski
Cu: Gary Avis, Anna Rose O'Sullivan, Marcelino Sambé, Marianela Núñez, Vadim Muntagirov.
Anul producției: 2018


De asemenea, publicul poate urmări documentarul Maria By Callas, povestea vieții faimosei cântărețe de operă la patru decenii de la moartea sa. Fiind vorba despre debutul său ca regizor, Tom Volf s-a folosit de interviuri, fotografii și scrisori care i-au aparținut lui Callas pentru a-i reconstitui povestea de viață.

Happy Cinema îți aduce acasă filmele de la cinema. Acum poți viziona online legal și usor producții de top: documentare de artă, piese de teatru pentru copii, drame, comedii, animații pentru întreaga familie și multe altele.