Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Să-i cântăm lui Moș Crăciun în ritm de jazz - decembrie 2020

Publicat: vineri, 4 Decembrie 2020 , ora 12.24

Filarmonica "George Enescu" și Asociația "Clasic e fantastic" anunță un nou concert, din păcate, fără public, din seria Clasic e fantastic. Cum să înțelegem muzica. Sâmbătă, 5 decembrie, la ora 11.00, pe scena Sălii Mari a Ateneului Român, se va desfășura o nouă Lecție de jazz ce va fi transmisă on line, în timp real și la care vă invităm să participați.

"De 10 ani, la fiecare Lecție de jazz, sala a fost arhiplină. Uneori, cererea de bilete a fost atât de mare, încât am programat câte două concerte în aceeași zi, la orele 10.00 și 12.30. Am dorit mult să cântăm din nou pentru publicul nostru drag, acum, în prag de Sărbători; să aducem un strop de bucurie, de culoare și de speranță în aceste timpuri grele și cenușii. Cântați cu noi, bucurați-vă cu noi, chiar și dacă o faceți din fotoliile de acasă. Doar o dată pe an ne putem întâlni cu Moșul. Să-l primim cum se cuvinte." (Irina Sârbu)

Sâmbătă, 5 decembrie, ora 11, Ateneul Român

Concert fără public

Să-i cântăm lui Moș Crăciun în ritm de jazz

IRINA SÂRBU - voce

SEBASTIAN BURNECI - trompetă

PUIU PASCU - pian

CIPRIAN PARGHEL - contrabas

TUDOR PARGHEL - tobe

Invitate:

MAYA BURNECI

ANA PARGHEL SÂRBU

NECTARIA STOICA

Comentează: CRISTINA SÂRBU

În program: cântece de iarna pentru copii, colinde românești și internaționale.

Concertul-spectacol va putea fi urmărit pe canalele online ale Filarmonicii "George Enescu" site (https://www.fge.org.ro/), pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/filarmonica.george.enescu/ și pe canalul YouTube (https://bit.ly/2wMctlw), pe facebook-ul Radio România Muzical https://www.facebook.com/Radio-Rom%C3%A2nia-Muzical-227784404990 și Clasic e fantastic https://www.facebook.com/clasicefantastic

Accesul este gratuit.

Mai multe informații despre proiectul Clasic e fantastic găsiți pe pagina www.clasicefantastic.ro unde puteți descărca și albumul Clasic e fantastic.

10 ani și pe canalul de youtube https://www.youtube.com/c/clasicefantasticoficial la care vă invităm să vă abonați.