Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Hai să împrăștiem puțină fericire!

Publicat: vineri, 4 Decembrie 2020 , ora 9.44

După un an dificil, vrem să oferim bucureștenilor, dar nu numai, câteva momente de bucurie, de liniște sufletească, printr-un proiect muzical, sâmbătă, 5 decembrie, cu puțin timp înainte de sosirea lui Moș Nicolae. Demersul vrea să ajute la creșterea "ratei zâmbetelor", în intervalul 12.00-15.00.

Echipa jumptosmart.ro/ SMARTiCITY a creionat proiectul "Mask on your face; Music in your soul", prin care dorim să oferim câteva momente frumoase, care să îi reconecteze la spiritul sărbătorilor de iarnă.

Proiectul se concretizează în mai multe locatii, in care vom invita artiști, care, prin cântece cunoscute din toate ariile muzicale: de la opera, jazz, muzică clasică, până la rock, dance sau comercială, ne vor aminti că situația cauzată de coronavirus nu trebuie să ne copleșească.

Vom avea trei locații pe Calea Victoriei și una în Piața Romană.

Si, pentru ca ne dorim să ducem muzica și cât mai aproape de cei care se află acum în spitale, pacienți și personal sanitar, vom cânta si în curtea unuia dintre spitalele din București.

Si, desigur, cei care au nevoie de zâmbete acum, sunt micuții de lângă noi. Iar cei care sunt în spital în perioada asta, au și mai mult nevoie de asta. Ne gândim să le oferim puțină bucurie prin muzică și, de ce nu, chiar și printr-o poveste, spusă de actori cunoscuți. Suntem în discuții pentru a susține un astfel de moment în curtea unui spital de copii.

Scopul proiectul este de a pune pauză stresului cauzat de pandemie, măcar pentru câteva minute, dar si pentru a încuraja arta și artiștii, în această perioadă.

Evenimentul va fi transmis live pe Facebook și va beneficia de promovare și mediatizare, prin parteneriatele media pe care le vom încheia. Pe platforma Facebook evenimentul va fi transmis din toate locațiile, pe rând, astfel încât sa asigurăm continuitate.

Detalii privind desfășurarea evenimentului:

• Fiecare artist va susține 1-2 piese, pentru a nu aduna public, deoarece vrem să respectăm întru totul prevederile legale în vigoare pe perioada stării de alertă.

• Evenimentul este destinat trecătorilor și publicului din mediul online, fără intenția de a imita un concert sau de a aduna mai multe persoane în același loc.

• Intentionăm să menținem acest proiect pe perioada sărbatorilor de iarnă, dacă ne vor permite condițiile legale, în funcție de evoluția pandemiei.