Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Orchestra Română de Tineret - concert extraordinar online în onoarea Președinției Germane a Consiliului Uniunii Europene și Zilei Naționale a României

Publicat: joi, 26 Noiembrie 2020 , ora 12.54


Orchestra Română de Tineret revine în atenția publicului cu un concert extraordinar online ce va fi difuzat în onoarea Președinției germane a Consiliului Uniunii Europene și Zilei Naționale a României. Înregistrat la Palatul Tinerimea Română, concertul Orchestrei Române de Tineret, dirijat de maestrul Cristian Mandeal, va cuprinde: Trei piese pentru orchestră de coarde de Constantin Silvestri, Serenada Română și Dans Țărănesc pentru violoncel și orchestră de Constantin Dimitrescu (solist Ștefan Cazacu), Balada pentru vioară și orchestră de Ciprian Porumbescu (solist AlexandruTomescu), Jocuri românești de Sabin Păutza și Simfonia a II-a în Re major, op. 36 de Ludwig van Beethoven.

Concertul, organizat de Centrul Național de Artă Tinerimea Română, va fi difuzat în data de 30 noiembrie, începând cu ora 19:00 pe conturile de facebook al Centrului Național de Artă Tinerimea Română și Radio România Muzical.

Organizator: Centrul Național de Artă "Tinerimea Română"

Cu sprijinul: Ambasadei Germaniei la București și a Ambasadei României la Berlin