Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Perpetuum Jazz, un concert Traffic Strings în Piața Mare din Sibiu

Publicat: luni, 15 Iunie 2020 , ora 12.06


Ritmurile de jazz americane cât și cele românești vor fi aduse în prim-plan într-o inedită sonoritate de către TRAFFIC STRINGS în concertul Perpetuum Jazz, ce va avea loc vineri, 3 iulie, începând cu ora 20.00, în Piața Mare din Sibiu.

Armoniile specifice, cât și complexitatea ritmică ce caracterizează muzica de jazz, vor fi aduse în lumină prin intermediul unor lucrări compuse de mari nume ale jazz-ului american - Herbie Hancock, Wayne Shorter John Coltrane, Chick Corea și alții, cât și piese cu influențe sonore românești ce vor fi prezentate in premiera pe scena festivalului organzat de Filarmonica de Stat Sibiu.

Într-o provocare atât pentru membrii trupei și deopotrivă pentru auditori, Perpetuum Jazz combina sonoritățile naiului și ale instrumentelor de coarde, împreună cu cele ale pianului și percuției care se vor împleti, în dorința de a inova, într-un mix inedit orchestrat în versiunea pentru TRAFFIC STRINGS de Lucian Moraru, inițiatorul trupei.

Veti asculta un sound nou și original încorporat într-un stil de interpretare unic, plin de emoție și virtuozitate, marca inconfundabilă TRAFFIC STRINGS.

www.trafficstrings.com

info@trafficstrings.com

https://www.facebook.com/events/706264390214224