Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Opera Națională București prezintă 'Tosca' și 'Lacul Lebedelor' în cadrul Seri de Operă Online

Publicat: vineri, 27 Martie 2020 , ora 11.50

Opera Națională București transmite în cadrul Seri de Operă Online spectacolele "Tosca" de de Giacomo Puccini și "Lacul Lebedelor" de Piotr Ilici Ceaikovski.

Astfel, luni, 30 martie, ora 18:30 veți putea urmări înregistrarea spectacolului "Tosca" de de Giacomo Puccini, în regia, decorul, costumele și light design-ul lui Mario De Carlo, eveniment din 30 martie 2019.

Joi, 2 aprilie, ora 18:30 vom difuza spectacolul de balet "Lacul Lebedelor" de Piotr Ilici Ceaikovski, în regia și coregrafia lui Gheorghe Iancu, eveniment din 17 noiembrie 2016, urmând ca în fiecare săptămână să aducem în casele publicului iubitor al artei lirice spectacole din repertoriul Operei Naționale București.

Prima scenă lirică a țării vine în întâmpinarea iubitorilor de operă cu spectacole difuzate online, în fiecare zi de luni și joi a săptămânii. Ne dorim pe această cale, ca în această perioadă de grea încercare pentru toată lumea, să fim mai aprope unii de ceilalți prin muzică și cultură, pe care le susținem necondiționat.

Înregistrările vor fi disponibile pe pagina oficială de Facebook a instituției, cât și în link-ul www.operanb.ro/operaonline, fiind accesibile publicului pe durata difuzării spectacolului.

#ramanemacasa