Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Sibiul se pregătește să primească 300 de artiști în cadrul Classics for Pleasure - Discover Something New

Publicat: vineri, 9 August 2019 , ora 14.53
În perioada 15 - 17 august 2019 Elite Art Club UNESCO vă invită la Classics for Pleasure - cel mai mare festival classic în aer liber din Ardeal. Anul acesta festivalul a ajuns la a IX-a ediție și promite un program de excepție ce va bucura toate gusturile: musical, muzică simfonică, chitară clasică, muzică de film, toate în interpretarea unor artiști ce s-au remarcat pe marile scene ale lumii.

Festivalul se va deschide pe data de 15 august cu un concert somptuos în Piața Mare dedicat celor mai frumoase coloane sonore care au revoluționat lumea musicalului si a muzicii de film. Pe data de 16 august melomanii vor fi răsfățați cu două concerte: muzică inedită de chitară în Biserica Ursulinelor și un concert de înaltă ținută cu repertoriu clasic în Piața Mare; închiderea va avea loc pe data de 17 cu tradiționalul concert Proms of Delight ce va aduce pe scena din Piata Mare celebritati ale muzicii clasice.

Vedetele festivalului de anul acesta vor fi Aura Twarowska, Rebekka Hartmann, Junping Qian, Anton Shaburov, Paula Iancic, Mihai Urzicama, Trio Zamfirescu, Teatrul Național de Operetă și Musical Ion Dacian din București și bineînțeles Orchestra Filarmonicii din Sibiu.

Accesul la toate evenimentele este gratuit. În caz de ploaie concertele se vor desfășura în Sala Thalia iar toate informațiile vor fi publicate pe site-ul www.classicsforpleasure.ro.

Programul festivalului va fi următorul:


15 AUGUST


Călătorie în lumea filmului și a musical-ului
Piața Mare ora 20.00
Teatrul Național de Operetă și Musical "Ion Dacian"

16 AUGUST

Classic Guitar Delight
Biserica Ursulinelor ora 16.00
Trio Zamfirescu


Classics Wonders
Piața Mare ora 20.00
Dirijor: Anton Shaburov
Orchestra Philarmonia Elite
Solista: Rebekka Hartmann

17 AUGUST

Proms of Delight
Piața Mare ora 20.00
Dirijor: Junping Qian
Orchestra Filarmonicii din Sibiu
Soliști:
Paula Iancic
Mihai Urzicana
Aura Twarowska