Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Festivalul - Concurs Coral Internațional pentru Tineret 'Gavriil Musicescu' - ediția a VII-a

Publicat: miercuri, 26 Iunie 2019 , ora 14.14

În perioada 1 - 5 iulie 2019 va avea loc cea de a șaptea ediție a Festivalului - Concurs Coral Internațional pentru Tineret Gavriil Musicescu, organizată de către Asociația Iubire și Încredere Iași.

Festivalul a fost conceput ca un eveniment multicultural, al cărui scop principal este realizarea unui puternic schimb de experiență prin mijloace artistice corale între copii și tineri artiști, membri ai unor coruri din țară și străinătate, promovând la un nivel înalt arta corală ca mijloc de exprimare artistică și de interacțiune între tineri din diferite culturi și medii sociale!

Ediția a șaptea adună coruri și personalități de renume din România, Ucraina, Republica Moldova, Italia, Spania și Republica Macedonia de Nord.

De asemenea, acest Festival își propune să transforme Iașul într-o scenă a culturii, organizând zilnic timp de cinci zile concursuri corale și evenimente de mare amploare.

Accesul publicului la toate evenimentele desfășurate în cadrul Festivalului va fi gratuit, oferind astfel posibilitatea tuturor iubitorilor de muzică corală să se bucure de prezența corurilor participante.