Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Dorel Vișan înlocuit cu Alexandru Repan în 'Flautul fermecat'

Publicat: miercuri, 5 Iunie 2019 , ora 11.17

Din motive de sănătate, actorul Dorel Vișan nu mai poate fi prezent în spectacolul din 7 iunie, de la ora 19.00, de la Filarmonica Pitești. În locul său, un alt nume mare al scenei românești, Alexandru Repan, va fi alături de flautistul Ion Bogdan Ștefănescu în concertul cameral Flautul fermecat.

Turneul extraordinar Flautul fermecat 2019, care se desfășoară sub titlul "Flaut la puterea poeziei", a pornit în 6 iunie din Bârlad și se sfârșește în 1 iulie, la Bistrița. În afara publicului din aceste orașe, melomanii din Pitești, București, Tulcea, Turda vor fi încantați de muzica interpretată de flautistul Ion Bogdan Ștefănescu și versul rostit de marele actor Alexandru Repan. La acest concert cameral Filarmonica Pitești este partener cultural.

"Această formulă artistică, pe care am exersat-o, de-a lungul timpului, mai ales cu tatăl meu, Eusebiu Ștefănescu, în zecile de spectacole de muzică și poezie pe care le-am realizat împreună și în alte foarte multe în care am participat alături de actori precum Gheorghe Cozorici, Ovidiu Iuliu Moldovan, Leopoldina Bălănuță, Florian Pittiș, Mircea Albulescu, își are rădăcinile în cele mai îndepărate timpuri, când ritualurile care puteau influența chiar și natura se bazau pe armonia dintre cuvânt și muzică. Viața nu putea și nici nu poate avea consistență și sens fără această armonie de sorginte zeiască, transmisă nouă prin Orfeu", declară flautistul Ion Bogdan Ștefănescu.

Intrarea la spectacol se face pe bază de bilet, prețul unuia este de 40, 25 și 20 de lei, în funcție de categoria locului. Abonamentele sunt valabile!