Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Concertul Orchestrei Naționale Radio, programat inițial pe 31 mai, se anulează

Publicat: luni, 27 Mai 2019 , ora 16.58

Concertul Orchestrei Nationale Radio, programat vineri, 31 mai 2019 (19.00), la Sala Radio, se anuleaza.

In contextul vizitei Sanctitatii Sale, Papa Francisc, in Romania, strazile adiacente Salii Radio vor fi inchise traficului la data mentionata.

Evenimentul va fi programat la o data ulterioara - in cursul stagiunii 2019-2020 - si va fi anuntat la momentul respectiv prin mijloacele de comunicare ale institutiei.

Spectatorii care au achizitionat bilete la concertul din data de 31 mai vor primi contravaloarea biletelor achitate astfel:


- Persoanele care au achizitionat de la casa de bilete a Salii Radio (Str. General Berthelot, nr. 60-64) se pot prezenta intre 28 si 31 mai 2019, intre orele 13-19, pentru a obtine contravaloarea biletelor;

- Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul www.bilete.ro si doresc sa recupereze contravaloarea biletelor achizitionate (fara taxele de curierat sau de transfer bancar - conform conditiilor de vanzare de bilete ale www.bilete.ro ) o vor putea face intre datele de 28 mai - 11 Iunie 2019, prezentand biletele achizitionate si codul comenzii de bilete la casieria www.bilete.ro, situata pe Calea Grivitei nr. 143, Bucuresti, Sector 1 - in incinta Hotel Ibis Gara de Nord;

- Persoanele care sunt in imposibilitatea de a ajunge sediul bilete.ro pot trimite biletele prin curier/posta la sediul Bilete.ro (pana la data de 11 Iunie 2019 - data la care biletele trebuie sa ajunga in sediul bilete.ro), contravaloarea biletelor returnandu-se in contul indicat de persoana care a achizitionat biletele.

- Daca ati achizitionat bilete prin modalitatea de plata si livrare E-bilet, comanda va fi procesata in decursul acestei saptamani, urmand sa primiti contravaloarea biletelor in contul in care au fost achitate.