Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Giani Gagliardi si Big Bandul Radio în concert

Publicat: miercuri, 9 Mai 2018 , ora 10.53

Big Band-ul Radio dirijat de Ionel Tudor îl va avea ca invitat luni, 14 mai, de la ora 19.00, la Sala Radio, pe saxofonistul Gianni Gagliardi.

Născut în Barcelona Gianni Gagliardi este la ora actuală "o stea în ascensiune pe scena de jazz din Brooklyn ", după cum a remarcat Ron Netsky în publicația Rochester City. Sunetul său unic, originalitatea și integritatea artistică i-au adus succesul în întreaga lume în genuri diverse, variind de la jazz, la flamenco, alături de mai mari nume precum Al Foster, John Clayton, Dick Oats, Gilad Hekselman sau Jordi Rossy. A studiat la Berklee College of Music, Universitatea de Stat din New York, Conservatorium din Amsterdam și Conservatorul din Paris. Gianni Gagliardi este fondatorul BCN Jazz Collective, etichetă și platformă pentru tinerii compozitori care doresc să publice și să-și promoveze operele.

Concertul poate fi ascultat în direct pe toate frecvențele Radio România Cultural și Radio România Muzical din țară și în streaming live pe Internet, pe www.radioromaniacultural.ro și www.romania-muzical.ro.

Biletele și abonamentele la concertele Orchestrelor și Corurilor Radio se pot achiziționa online prin rețeaua www.bilete.ro. Acestea se pot achiziționa și la casa de bilete a Sălii Radio și sunt disponibile, de asemenea, în oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos și Inmedio, semnalizate Bilete.ro. Pentru alte informații legate de Orchestrele și Corurile Radio vă rugăm să consultați site-ul www.orchestreradio.ro.