Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Dirijorul Mădălin Voicu revine la Sala Radio

Publicat: luni, 7 Mai 2018 , ora 17.04
Orchestra de Cameră Radio propune publicului miercuri, 9 mai, de la ora 19:00, la Sala Radio, un concert clasic cuprinzând exclusiv lucrări de Mozart și Haydn. La pupitrul orchestrei revine dirijorul Mădălin Voicu, care a ales pentru publicul serii Mica serenadă în sol major, KV 525 și Divertismentul pentru orchestră de coarde în re major, K136 de Mozart și Simfonia nr. 85 în si bemol major, Regina de Haydn.

Mădălin Voicu este un promotor al tinerelor generații de muzicieni, iar prin intermediul Fundației Internaționale Ion Voicu, realizează o serie de concerte, numeroși artiști fiind răsplătiți cu premii din partea Fundației. Mădălin Voicu a fost dirijor al Filarmonicii Oltenia și al Filarmonicii Paul Constantinescu, fiind totodată un invitat permanent al orchestrelor de profil din țară, iar concertele susținute în străinătate relevă aprecierea de care se bucură artistul și peste hotare. A susținut concerte alături de Orchestra de Cameră București, înființată de către distinsul violonist Ion Voicu, iar din anul 2001 Mădălin Voicu este membru de onoare al Academiei Franceze de Științe, Arte și Litere.

Concertul poate fi ascultat în direct pe toate frecvențele Radio România Cultural și Radio România Muzical din țară și în streaming live pe Internet, pe www.radioromaniacultural.ro și www.romania-muzical.ro.

Biletele și abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor și Corurilor Radio se pot achiziționa on-line prin rețeaua www.bilete.ro. Acestea se pot achiziționa și la casa de bilete a Sălii Radio și sunt disponibile, de asemenea, în oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos și Inmedio, semnalizate Bilete.ro.

Alte informații legate de Orchestrele și Corurile Radio, pe www.orchestreradio.ro.