Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Hans Zimmer Live în Praga, la Happy Cinema în 8 octombrie

Publicat: vineri, 29 Septembrie 2017 , ora 14.34

Happy Cinema prezintă Hans Zimmer Live în Praga, pe 8 octombrie de la ora 20:00

Aclamatul concert al regelui muzicii de film face parte din turneul său european și s-a bucurat de un success de public enorm în capitala Cehiei, compozitorul venind împreună cu alți 72 de muzicieni ce formează un cor, o orchestră simfonică și excelentul său backing band ce îl include pe Johnny Marr (The Smiths) și mulți alți prieteni și colaboratori apropiați ai compozitorului deținător al premiului Oscar.

Spectacolul susținut în fața unei mulțimi formate din peste 17.000 de persoane este un incredibil show live ce reunește cele mai faimoaie melodii din cariera  lui Zimmer. Unicitatea muzicii este dublată de cea a spectacolului de lumini și de calitatea producției audio, câștigătoare de premii. De la Pirații din Caraibe la Regele Leu sau Batman: The Dark Knight, cariera lui Zimmer s-a intersectat foarte des cu cele mai de success producții cinematografice ale unor regizori precum Ridley Scott, Michael Bay și Christopher Nolan alături de care a lucrat pentru recentul Dunkirk. Acest concert oferă fanilor muzicii de film ocazia perfectă de a-l vedea pe compositor în elementul lui, într-un spectacol total realizat la cea mai înaltă calitate.

Printre melodiile interpretate în cadrul Hans Zimmer Live în Praga se numără temele muzicale din: Gladiatorul, Interstellar, Codul lui da Vinci, Pirații din Caraibe, Sherlock Holmes, Trilogia The Dark Knight, Regele Leu, Rain Man, Driving Miss Daisy și multe altele.

Spectacolul este înregistrat la cea mai bună calitate audiovizuală și conține bonus, un interviu de 10 minute în care Hans Zimmer vorbește despre cum este să realizezi muzica pentru cele mai mari blockbuster-e de la Hollywood.

Durata spectacolului: 2 hours și 19 min

Bilete disponibile pe iabilet.ro, eventim, cinemagia și la casa de bilete a cinematografului Happy Cinema în Liberty Center.

Website: www.happycinema.ro