Arhivă : Agenda de concert Înapoi

VIDEO. 'I LOVE MOZART' - un CONCERT DE GALĂ sub bagheta dirijorului Tiberiu SOARE

Publicat: luni, 14 Martie 2016 , ora 15.45

Fundația Calea Victoriei vă invită la un concert efervescent dedicat lui W. A. Mozart, în 5 mai, de la 19.00, la Sala Radio - Studioul de concerte "Mihail Jora", pentru a sărbători 260 de ani de la nașterea celui mai îndrăgit compozitor din toate timpurile.

Dirijorul Tiberiu Soare și Symphactory Orchestra ne vor acompania într-o călătorie miraculoasă și strălucitoare în universul lui Mozart, însuflețită de vocile unor artiști tineri, foarte talentați: soprana Diana Țugui, mezzosoprana Martiniana Antonie și baritonul Jean-Kristof Bouton.

Publicul va avea parte de o seară memorabilă, în care va fi răsfățat cu momente de grație din opere celebre semnate W.A. Mozart: Nunta lui Figaro, Cossi fan tutte, Don Giovanni și Răpirea din Serai.

Ne vom îndrăgosti de suntele instrumentelor, ne vom emoționa ascultând vocalize și duete splendide, ne vom amuza de comicul personajelor și vom aplauda miracolul muzicii mozartiene.

Charismaticul Tiberiu Soare ne va povesti despre geniul lui Mozart, despre frumusețea aparte a muzicii sale, despre contrastele și sublimul muzical în creația compozitorului austriac din secolul al XVIII-lea.

La finalul concertului publicul se va bucura de lansarea cărții “VORBE DESPRE MUZICĂ ȘI MUZICIENI”, o incursiune în lumea marilor muzicieni și a muzicii clasice - din Baroc până în zilele noastre - în stilul inconfundabil, sincer și fermecător al dirijorului Tiberiu Soare. Autorul va oferi autografe tuturor celor care doresc să își amintească de această întâlnire dintr-o seară muzicală de excepție.

Biletele la concert se pot achiziționa prin rețeaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărturești și Humanitas, benzinăriile OMV sau online pe www.eventim.ro.

Categorii de bilete:

Categoria I – 100 ron
Categoria II – 80 ron
Categoria III – 65 ron

Fundația Calea Victoriei este o instituție culturală independentă care concepe din 2007 cursuri și evenimente în domenii culturale și de dezvoltare personală. Misiunea noastra este să inspirăm tinerii și adulții prin arte și științe umaniste, abordate într-o manieră interactivă.