Arhivă : Agenda de concert Înapoi

José Carreras pentru ultima oară, în România!

Publicat: miercuri, 8 Iulie 2015 , ora 13.15

Music Management Event îl aduce, pentru ultima oara în România, pe legendarul tenor José Carreras, la 26 noiembrie, la Romexpo - Pavilionul Central. Acest spectacol grandios face parte din turneul mondial de adio al celebrului tenor - "A Life in Music" ("O viață dedicată Muzicii").

José Carreras a susținut, în 2014, un concert live, la Beijing. Marele pianist Lang Lang l-a acompaniat pe legendarul tenor care a cântat și în chineză. Spectacolul a fost transmis la postul de televiziune CCTV1 și a fost urmărit de peste 500 de milioane de oameni.

Pentru concertul de la Romexpo, din 26 noiembrie, ora 20.00, biletele au fost puse în vânzare prin rețeaua Eventim și prin magazinele partenere: Orange, Vodafone, Domo, Germanos, librăriile Cărturești și Humanitas, Carrefour, benzinăriile OMV.

La începutul anului 2015, legendarul tenor a demarat turneul mondial de adio: "O viață dedicată Muzicii" ("A Life in Music"). Pe 26 noiembrie, va sosi pentru ultima oară în România. "Este fantastic faptul că pot concerta cu câteva zile înainte de ziua mea de naștere în acest minunat oraș (n.r. 5 decembrie). Îmi amintesc înca audiența minunată, oamenii ce cunosc muzica și sunt atât de generoși și sufletiști. Sunt încântat să revin în București și să cânt în această atmosferă inegalabilă și pentru minunatul public român", a declarat José Carreras.

Împreună cu una dintre cele mai mari orchestre filarmonice din Europa, la 26 noiembrie, la București, José Carreras va oferi un concert alcătuit din melodii celebre ale perioadei "Belle Époque" și celebre arii de operă, operetă și din musical. Pe scurt, va fi muzică plină de pasiune.

Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul www.musicevent.ro.