Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Gala Laureaților ediției a VI-a a Concursului 'Drumul spre celebritate' la Afi Palace Cotroceni

Publicat: miercuri, 15 Aprilie 2015 , ora 12.49

Joi 16 aprilie 2015, ora 18, va avea loc la Afi Palace Cotroceni - Gala Laureaților Concursului "Drumul spre celebritate" ediția a VI-a. Cei mai buni tineri muzicieni care au participat la competiția cu cel mai mare număr de etape și cu cel mai numeros juriu - fiecare tânăr spectator având drept de vot, fiind prezentați astfel publicului larg.

Concursul Drumul spre celebritate, eveniment educațional găzduit de Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia în perioada 6 - 10 aprilie 2015 și organizat de Radio România Cultural, Primăria Municipiului București, prin Centrul Cultural Palatele Brâncovenești, Asociația "Pro Valores", Inspectoratul Școlar al Municipiului București și ExcesMusic, este singura competiție muzicală din România cu un pronunțat caracter interactiv. Rolul tinerilor spectatori - jurați fiind decisiv.

După 5 etape, care au desemnat, prin voturile a peste 300 de elevi și profesioniști, 5 finaliști din zeci de candidați înscriși, un juriu alcătuit din Oltea Șerban Pârâu - director al Centrului Cultural Media al Radio România, dirijorul Tiberiu Soare și Sebastian Gheorghiu - director Excesmusic, a hotărât care este ierarhia finală.

Veniți joi, 16 aprilie 2015, ora 18.00, la Afi Palace Cotroceni pentru a-i cunoaște și a-i asculta în recital pe Laureații Concursului Drumul spre celebritate ediția a VI-a, o competiție a excelenței muzicale.

Gala laureaților va fi transmisă video live pe internet pe site-ul: http://enjoytv.ro/live.html, link-ul regăsindu-se de asemenea pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/oportunitatiacasa

Sebastian Crăciun