Arhivă : Agenda de concert Înapoi

'Paris, mon amour': recital de pian, violoncel si acordeon

Publicat: vineri, 27 Februarie 2015 , ora 15.18

Fundatia Calea Victoriei vă invită sâmbătă, 14 martie 2015, la ora 17:00, în Sala de Operă a Universității de Muzică din București, la o promenadă fantastică prin universul muzical francez: "Paris, mon amour": recital de pian, violoncel si acordeon.

Vom fi seduși de parfumul inconfundabil al sonorităților lumii pariziene, unde se împletesc sentimente si pasiuni puternice - dragoste, nostalgie, ironie și atitudini cosmopolite.

In prag de primăvară, ne întâlnim cu trei muzicieni talentați, Andreea Butnaru, Florin Mitrea si Fernando Mihalache, spirite libere si creative, legate într-o strânsă prietenie. Ei vor crea pentru dumneavoastră spații de dans, de reflecție și de conversație prin sonoritățile însuflețite ale pianului catifelat și fluid, ale violoncelului cu timbru sau atât de uman și ale acordeonului colorat și jucăuș.

Veți asculta piesele unor compozitori francezi sau proveniți din lumi exotice, educați în spiritul boemei și premiați pe scenele Parisului: Frédéric Chopin, Astor Piazzolla, Francis Poulenc, Gorka Hermosa, Richard Galliano și Frank Angelis

La final, publicul va putea adresa întrebări, pe marginea temelor prezentate.

Concertul de muzică de cameră este organizat în parteneriat și găzduit cu amabilitate de "Universitatea Națională de Muzică".

Acest concert se înscrie în seria evenimentelor lansate în 2012 - DIALOGURI MUZICALE, proiect inițiat de Fundația Calea Victoriei și pianista Andreea Butnaru.

Elevii și studentii care nu au mijloace materiale pot solicita gratuitate, printr-un mesaj pe contact@victoriei.ro - si vor participa la concert, în functie de locurile disponibile.

Lector: Andreea Butnaru

Data: 14 Martie 2015; Ora: 17:00

Cost: 30 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 25 ron

Locul desfasurarii: Sala George Enescu - Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, str. Stirbei Voda nr. 33