Arhivă : Agenda de concert Înapoi

Recital de vioară - Răzvan Anemțoaei

Publicat: vineri, 21 Martie 2014 , ora 12.19

Răzvan Anemțoaei a obținut peste 30 de premii la numeroase concursuri naționale și internaționale. Este pentru al doilea an bursier al Fundației Principesa Margareta a României. A susținut numeroase recitaluri atât în țară cât și în străinătate (Israel, Franța, Italia).


Stagiunea de marți seara

Marti, 25 Martie 2014, 19:00 - 20:00, Sala mică

RĂZVAN ANEMȚOAEI - vioară
VIORICA BOERESCU - pian

Program:

César Franck - Sonata în la major pentru vioară și pian

George Enescu - Lăutarul din Suita "Impresii din copilărie", Op. 28

Henryk Wieniawski - Variațiuni pe o temă originală, op. 15

Henryk Wieniawski - Poloneza brilantă nr. 1, în re major, Op. 4

Coproducător: Radio România Muzical
Recital organizat în colaborare cu Fundația "Prietenii muzicii - Serafim Antropov"

Biletele se pot cumpăra de la casa de bilete a Ateneului Român.
Program: Marti - Vineri 12:00 - 19:00. Telefon: 021.315.68.75
Pentru rezervări accesați site-ul www.fge.org.ro


Răzvan-Ionuț Anemțoaei
a început studiul viorii de la vârsta de 7 ani. A absolvit Liceul de Muzică și Arte Plastice Sigismund Toduță din Deva, la clasa profesor Mirela Calciu și în prezent este student la Universitatea Națională de Muzică din București, la clasa conf. univ. dr. Luminița Burcă. În 2012 a debutat ca solist alături de Filarmonica de Stat Transilvania din Cluj-Napoca, sub bagheta maestrului Mihai Agafița.

A obținut peste 30 de premii la numeroase concursuri naționale și internaționale, printre care amintim Premiul I, Premiul Special si Premiul Juriului la concursul euroregional Alma Cornea Ionescu din Timișoara (2009), Premiul I la Olimpiada de interpretare muzicală (2012) și premiul pentru cea mai bună interpretare a unei creații din repertoriul românesc la concursului național Mihail Jora (2013).

A susținut numeroase recitaluri și apariții atât în țară (București, Timișoara, Arcuș) cât și în străinătate (Israel, Franța, Italia). A participat la cursuri de măiestrie cu Ștefan Gheorghiu, Liviu Câșleanu (Germania), Adelina Oprean (Elveția), Pentru Munteanu (Germania), Haim Taub (Israel).