Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

București FM a lansat Ghidul de educație medicală 'Sunt primul ajutor - SPA junior'

Publicat: vineri, 22 Noiembrie 2013 , ora 13.54

Un echipaj de ambulanță a demonstrat cum se face o intervenție la lansarea Ghidului de educație medicală "Sunt primul ajutor - SPA junior", scris de colega noastră, Mihaela Arion.

Ieri, 21 noiembrie 2013, la Gaudeamus, la standul Dacia, a avut loc lansarea Ghidului de educație medicală "Sunt primul ajutor - SPA junior" alături de demonstrații practice, susținute de Serviciul de Ambulanță București Ilfov.

În cadrul evenimentului, toți cei prezenți au aflat detalii și despre Proiectul Pilot de Educatie Medicală și Prim Ajutor, adresat elevilor și desfășurat în 11 școli din Capitală.

Au participat, în calitate de invitați, Dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București Ilfov și Prof. Diana Melnic, inspector școlar al Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Proiectul pilot "Sunt primul ajutor! SPA Junior" are la bază ghidul de prim ajutor cu același nume redactat de colega noastră, Mihaela Arion, redactor la BucureștiFM, care îi invață pe copii cât de rău pot face dacă ocupă în glumă linia 112.

Va așteptăm și astăzi, vineri 22 noiembrie 2013, ora 17.30 la Standul Dacia pentru lansarea volumului III din "Povestea trecătorilor din București", scris de vizitatorii Targului Gaudeamus, editia 2012.