Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

București FM vă așteaptă la Gaudeamus!

Publicat: joi, 21 Noiembrie 2013 , ora 12.23

Miroase a carte bună și a ceai cu scortișoară, savurate pe-ndelete la ceainăria Târgului Internațional Gaudeamus Carte de învățătură, organizat de Radio România și ajuns la ediția 20.

Printre volume, printre oameni, printre rânduri… vom fi acolo, ca de obicei, un radio ca o carte deschisă. Pentru că București FM este oricând dispus să ofere ajutor, vă așteptăm la o prima lecție. Ajutați-vă singuri este îndemnul nostru.

Cum o puteți face? Aflați din Ghidul de educație medicală "Sunt primul ajutor-SPA junior", scris de colega noastră Mihaela Arion.

Ne vedem la lansare pe 21 noiembrie la ora 17 :30 la standul Dacia, pentru prezentarea ghidului și demonstrații practice, susținute de Serviciul de Ambulanță București Ilfov. În cadrul evenimentului veți afla detalii și despre Proiectul Pilot de Educație Medicală și Prim Ajutor, adresat elevilor și desfășurat în 11 școli din Capitală.

Invitați: Ministrul sănătății Eugen Nicolăescu, secretar de stat Raed Arafat, secretar de stat Adrian Pan, secretar de stat MAI Cătălin Chiper, director STS general Marcel Opriș.

Apropo de povești depănate împreună la Gaudeamus, povestea noastră cu Bucureștiul continuă! O poveste de dragoste, pe care o dorim fără sfârșit...

Pe 22 noiembrie, la ora 17 :30, lansăm cartea pe care am scris-o împreună ediția trecută, Povestea trecătorilor 3, cu subtitlul București - manual de utilizare, un proiect născut din dragoste pentru orașul care ne suportă cu generozitate toate capriciile.

Nu aveți încă volumele 1 și 2? Le puteți descărca de pe site-ul www.bucurestifm.ro.

Am pus în pagină gândurile voastre și, alături de prietenii de la Bucureștii vechi și noi și Apa Nova, vă așteptăm cu drag la standul Dacia să vă primiți albumul și, de ce nu?, să dați autografe. Doar sunteți autorii...

Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de atmosferă, să schimbăm vorbe și să stăm de povești... în perioada 20 - 24 noiembrie, la Romexpo!