Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Pianistul Daniel del Pino invitat la Sala Radio, în recital alături de violonista Cristina Anghelescu

Publicat: miercuri, 16 Octombrie 2013 , ora 11.40

Întâlnirea scenică dintre doi muzicieni de valoare este o "căsnicie" artistică pe termen scurt care poate "naște" artă la cel mai înalt nivel. O frumoasă seară de muzică clasică vă așteaptă la Sala Radio miercuri, 23 octombrie (19.00), în recitalul oferit de pianistul DANIEL DEL PINO, care a concertat în unele dintre cele mai importante săli europene precum Salle Gaveau - Paris, Auditorio Nacional - Madrid, Auditorio Manuel de Falla - Granada, Carnegie Hall - New York și violonista CRISTINA ANGHELESCU, solist-concertist al Orchestrelor și Corurilor Radio România. Prezență activă pe toate scenele Filarmonicilor din România, Cristina Anghelescu a fost aplaudată alături de orchestre importante la Dresda, Paris, Praga, Bratislava, Caracas, Moscova, Budapesta, Londra, Helsinki și Madrid.

Programul serii va cuprinde partituri semnate de compozitori ca Enescu, Brahms, Ravel, Ceaikovski, Kreisler, de Falla ș.a. Evenimentul este realizat cu sprijinul Institutului CERVANTES din București.


Biletele sunt
disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate "Bilete.ro", în Magazinele Germanos și la Casa de Bilete a Sălii Radio.

Pentru alte informații legate de Orchestrele și Corurile Radio vă rugăm să consultați site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.