Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Ziua mișcării în aer liber, la Radio România București Fm!

Publicat: marți, 1 Octombrie 2013 , ora 8.24
Ziua de 29 septembrie a fost declarată de București Fm Ziua mișcării în aer liber: postul regional Radio România dedicat bucureștenilor a susținut, ca partener media, competiția de canotci 10+1 organizată de Ivan Patzaichin și crosul Loteriei Naționale.


Descoperă România - România văzută din barcă

Competiția de vâslit în canotcă pe râul Dâmbovița a atras sute de bucureșteni la start, în ciuda vremii ploioase de afară. 15 echipe s-au întrecut în primul concurs de acest fel organizat de Asociația Ivan Patzaichin și București Fm în Capitală! Inițiativa face parte din campania Descoperă România - România văzută din barcă, al cărei obiectiv este să reapropie oamenii de natură, printr-o invitație insolită, aceea de a mânui vâslele într-o ambarcațiune cu totul originală: canotca marca Ivan Patzaichin!

Evenimentul a început cu plimbarea demonstrativă în canotcă pe Dâmbovița, la care au participat Ivan Patzaichin, câștigătoarea concursului derulat de București Fm pe pagina sa de Facebook, alături de echipa București Fm. A urmat competiția propriu-zisă la care au participat și jurnaliștii București Fm.


Crosul Loteriei Naționale

Radio România București FM a fost partener media la Crosul Loteriei Naționale din Capitală, la care au alergat aproximativ 2.000 de persoane! Startul s-a dat dimineața, în jurul orei 11:00, iar traseul a fost cuprins între Piața Constituției și strada Lucian Blaga și retur.

Printre câștigătorii crosului s-a numărat și Ciutac Hunor, un tânăr de 25 de ani din Statele Unite, originar din Sfântu Gheorghe. El a primit din partea realizatorilor București FM un premiu pentru spiritul sportiv și perseverența cu care a participat la maratonul organizat de Loteria Națională!