Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

A început școala... cu București FM!

Publicat: miercuri, 18 Septembrie 2013 , ora 15.06

Bucurie mare pentru copiii din clasa a 2-a B de la Școala nr. 2 din Buftea! Noul an școlar a venit cu multe surprize: Radio România București FM și compania de librării București le-au oferit câte un ghiozdan cu rechizite școlarilor proaspăt întorși din vacanță!

Modul în care au primit ghiozdanele este cu totul original: ele au fost câștigate de un singur elev pentru toată clasa! În urma concursului derulat pe pagina de Facebook a postului București FM, în care copiii erau invitați să povestească o întâmplare amuzantă sau memorabilă legată de școală, Roxana Dumitrășcuță a fost cea care a adunat cele mai multe like-uri pentru povestirea ei! Iată ce a scris: "O să vă povestesc o întâmplare din viața de școlar a fiului meu, Andrei, care în curând va fi elev în clasa a II-a. Într-o zi, plictisit de toate informațiile predate de doamna învățătoare, unul dintre colegii lui s-a gândit să se relaxeze un pic... așa că a pus capul pe bancă și a adormit. S-a trezit chiar când clopoțelul suna, anunțând recreația, și s-a speriat atât de tare, încât a căzut din bancă, spre amuzamentul colegilor :))".

Astfel, Andrei a câștigat, atât pentru el, cât și pentru colegii lui, ghiozdane pline cu: stilouri, pixuri, creioane colorate, pensule și acuarele, penare și caiete. Bucuroși, cei mici au spus că abia așteaptă să le folosească și au promis că... vor învăța și mai bine de acum înainte!