Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

Târgul Gaudeamus Carte Școlară în premieră în Piața Universității

Publicat: miercuri, 11 Septembrie 2013 , ora 8.18

Cea de-a XI-a ediție a Târgului Gaudeamus Carte Școlară va avea loc în perioada 19-29 septembrie și se va desfășura, în premieră, în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în centrul Capitalei, în Piața Universității. Evenimentul este inițiat și organizat de Radio România.

Având loc anual, în preajma începutului de an școlar, într-un interval în care cererea de servicii și produse educaționale este foarte ridicată, Târgul Gaudeamus Carte Școlară are ca principal obiectiv crearea unui cadru adecvat pentru studierea și achiziția manualelor și a auxiliarelor școlare, accesibil tuturor celor interesați: părinți, elevi și cadre didactice.

Iată câteva dintre argumentele pentru care vă invităm la Gaudeamus Carte Școlară:

O ofertă aproape completă de manuale și auxiliare aprobate de ministerul de resort, publicate de cele mai apreciate edituri din România, disponibilă într-o singură incintă;

Pachete speciale, oferte promoționale și discounturi semnificative acordate direct de către edituri;

Materiale didactice pentru toate nivelurile și disciplinele, utile deopotrivă studiului individual și activității în clasă;

Numeroase titluri din bibliografia școlară, din literatura română și universală;

Cele mai recente apariții editoriale, în vogă printre tinerii cititori, în măsură să le trezească interesul și celor mai puțin pasionați de lectură;

Noua locație a evenimentului, situată în inima orașului - Piața Universității, este familiară și ușor accesibilă pentru marea majoritate a bucureștenilor.

Programul de vizitare al târgului este zilnic între orele 10:00 și 20:00.

Intrarea este liberă.

Parteneri: Primăria Municipiului București, Regia Autonomă de Transport București și Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați Secretariatului Gaudeamus. Persoane de contact: Cornelia Scarlat (tel. 0745.019.648, e-mail: cornelia@gaudeamus.ro) și Connie Chifor (tel. 0745.109.649, e-mail: connie@gaudeamus.ro).