Arhivă : Se întâmplă la Radio România Înapoi

De la Gaudeamus Mamaia zicere: Noi vara citim!

Publicat: miercuri, 14 August 2013 , ora 11.06

La malul mării, sărbătoarea cărții e în toi. După numai trei zile de la deschidere, Târgul Gaudeamus Mamaia, organizat de Radio România (prin echipa Gaudeamus și Radio Constanța/Radio Vacanța), a înregistrat un record de vizitatori față de ediția de anul trecut.

Cea de a cincea ediție a târgului continuă astfel să atragă amatorii de lecturi estivale. Cărți bune pentru toate gusturile, oferte speciale, evenimente captivante și prietenoase îi așteaptă, în continuare, pe toți doritorii de literatură de calitate, până joi, 15 august, pe faleza din fața Radio Vacanța. Programul de vizitare al târgului este zilnic, între orele 16.00 și 23.00, iar intrarea este liberă.

Poliția Gaudeamus și-a intrat deja în atribuții și patrulează non-stop plaja din Mamaia în căutarea celor care citesc pe plajă, pentru a-i "pedepsi" pe măsura gravității faptelor: cărți și premii surpriză, oferite de către organizatorii târgului.

Constănțenii care doresc să contribuie prin donații la proiectul Cărțile se întorc acasă sunt așteptați să aducă la Târgul Gaudeamus volumele de care nu mai au nevoie și pe care doresc să le dăruiască celor care nu și le pot permite altfel. Fondul de carte colectat în primele două zile ale târgului a ajuns deja, prin generozitatea publicului, la circa 500 de volume.

Pentru detalii suplimentare privind această ediție a Târgului GAUDEAMUS Mamaia, vă rugăm să accesați website-ul www.gaudeamus.ro, unde sunt disponibile catalogul participanților și programul integral al evenimentelor, sau să vă adresați Secretariatului GAUDEAMUS. Persoană de contact: Cornelia Scarlat (tel. 0745 109 648, e-mail cornelia@gaudeamus.ro).