Arhivă : Cronici Înapoi

'Vă place tango?' la Sala Radio

Publicat: joi, 23 Octombrie 2014 , ora 10.32

Aseară, Turneul Național "Vă place Tango?" a ajuns la Sala Radio. Cei trei protagoniști, Răzvan Suma, Analia Selis și Julio Santillan, au reușit să atragă peste 1000 de spectatori. Care a fost răspunsul publicului bucureștean la întrebarea "Vă place Tango?" aflăm din reportajul Ioanei Goia.


Vă place tango?

- Sigur că da și totdeauna mi-a plăcut. Cum era coafată Analia mi-a adus aminte de Frida Kahlo, Selma Hayek, foarte frumos.

Să știți că și nouă ne plac sălile foarte pline și în acest turneu am avut parte de ele cu vârf și îndesat. Mă bucur că și aici acasă, unde mă simt eu acasă, la Sala Radio avem același efect.


Vă place tango?

- La vârsta noastră ne place tango. A fost foarte frumos. Mă așteptam să fie așa ceva. Venim frecvent la Sala Radio și a fost într-adevăr, deosebit.

- Este un tango mai special și în această conjunctură este deosebit de interesant și mi-a plăcut foarte mult această idee. Idee pe care au avut-o de a pune laolaltă aceste instrumente, cu vocea superbă a Analiei Selis.


Analia Selis: Acest tango mi-aduce aminte de începuturile tangoului ca o formă de viață.


- Chiar m-am străduit să iau bilete din timp pentru spectacolul acesta. Îmi place foarte mult Răzvan Suma.

- Poate că n-ar fi stricat că din când în când la câteva tangouri să fie și o pereche de dansatori cel puțin, dacă nu două sau trei pe fundal, ar fi căzut foarte bine.

- Chiar m-am simțit minunat la concertul acesta. Mi-am amintit și de Gardel și de Piazzolla. Chiar dacă n-am fost niciodată acolo, în seara aceasta parcă am fost un pic în Buenos Aires.

- Mi-a plăcut foarte mult. Și ea așa, multă pasiune și frumos, cum s-a îmbrăcat, cum și-a schimbat costumele. Prezența celor trei, foarte plăcută.

Reportaj realizat de Ioana Goia