Arhivă : Cronici Înapoi

Violonistul Alexandru Tomescu - ambasador al Fundației 'Hope&Homes for Children'

Publicat: joi, 13 Decembrie 2012 , ora 14.28

Despre Fundația "Hope&Homes for children" ați putut afla ascultând programele Radio România Muzical. Este o organizație care activează în Europa Centrală, de Est și în Africa încă din anul 1994, dezvoltând și în 12 județe din România programe de înlocuire a sistemului instituțional de protecție a copilului, cu un sistem bazat pe conceptul familial. Miercuri, 12 decembrie, în cadrul conferinței de presă susținute la Librăria Bastillia din București, a fost prezentat un bilanț al activității acestei Fundații în România, cu rezultate deosebite în ultimii zece ani, mai ales în județul Maramureș.

De asemenea, directorul național al asociației, Ștefan Dărăbuș a anunțat că l-a desemnat pe violonistul Alexandru Tomescu ambasador al Fundației "Hope&Homes for children". În această calitate, artistul va participa în luna martie 2013 la Gala "Twin Art", ce se va desfășura la Ateneul Român, în cadrul căreia va susține un recital împreună cu pianistul Andrei Licareț. Alexandru Tomescu este cunoscut deja în România pentru implicarea în activitățile caritabile, astfel încât decizia sa de a promova proiectele amintitei fundații nu este o surpriză. "Cred că am făcut o alegere bună. Am făcut ceea ce trebuie.", a spus Alexandru Tomescu, exprimându-și speranța ca tot mai mulți copii să aibă o familie prin acțiunea lui.

Și Radio România Muzical s-a alăturat Fundației "Hope&Homes for children", prin emisiunea "Drivetime". Până în 14 decembrie, aveți posibilitatea de a câștiga felicitări pictate de copii, participând la concursul emisiunii "Drivetime", de la ora 18,15. Dacă doriți să faceți daruri acestor copii, sunteți rugați să trimiteți un SMS la numărul de telefon 0746 206 468, cu tarif normal.

Larisa Clempuș